کد خبر:۶۴۱۰۵۸
گزارش/کافه‌تعطیلات ۳

پیشنهادهایی برای یک آخر هفته جذاب/ فانتزی‌بازی، توئیت‌بازی و سایر قضایا!

احساس بطالت و بی‌کاری در ایام تعطیلات آخر هفته، از وجود این احساس در ایام کاری هفته هم بدتر است و خسران زیادی برای آدم به بار می‌آورد. برای جلوگیری از این خسران عظیم، «کافه‌تعطیلات» ما را صبح‌های پنجشنبه دنبال کنید.

گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ احتمالاً شما هم با ما هم‌نظرید که آخر هفته‌ی بدون تفریح و بدون برنامه‌های سرگرم‌کننده، حتما یک چیزی کم دارد. سخت‌ترین لحظات یک پنجشنبه و جمعه زمانی رقم می‌خورد که وقت داشته باشیم و سرگرمی نه! احساس بطالت و بی‌کاری در ایام تعطیلات آخر هفته، از وجود این احساس در ایام کاری هفته هم بدتر است و خسران زیادی برای آدم به بار می‌آورد. برای جلوگیری از این خسران عظیم، «کافه‌تعطیلات» ما را صبح‌های پنجشنبه دنبال کنید.

 

کتاب هفته: خداحافظ گاری‌کوپر

  •  رضا حیدری

اگر کمی اهل سیاست باشید می دانید که دهه 60 و 70 میلادی، دهه‌های التهاب در جهان است. تنها 20 سال از جنگ جهانی گذشته . انسان هر چیزی خلق می‌کند که به آرامش برسد. در این سال‌ها جنبش‌های ناسیونالیسی و آزادی خواهانه شکل گرفته و هیجانات به اوج رسیده است. در واقع جهان در یک پارادوکس عجیب گرفتار شده. خسته از جنگ اما به دنبال هیاهو!

رمان «خداحافظ گاری کوپر» توسط «رومن گاری» در همین سال ها نوشته شد.اثر جذاب و خواندنی سیاسی-فلسفی که دقیقا سال 1969 منتشر شد و چهار سال بعد یعنی در سال 51 خورشیدی توسط سروش حبیبی به فارسی ترجمه شد.

 
 پیشنهادهایی برای یک آخر هفته جذاب/ فانتزی‌بازی، توئیت‌بازی و سایر قضایا!
 

داستان کتاب در مورد پسری به نام «لنی» است که برای فرار از هیاهوها دوران خود به کوهای آلپ پناه برده است و از طریق آموزش اسکی و کوهنوری و ماهی گیری اموراتش را می گذراند. هرچند لنی از مشکلات فراری است اما مجبور می‌شود که برای انجام کاری و گرفتن دستمزد به دختر سفیر امریکا در سوئیس نزدیک شود و او را به بازی بگیرد. او در این کار موفق است اما عاشق می‌شود و پایش به گرفتاری های سیاسی، باز! داستان بسیار جذاب و رئال است. چیز خارق العاده برای تصور در آن وجود ندارد و خواننده به راحتی می تواند در کنار شخصیت باشد. همه چیز در خیابان است. صحنه ای نیست که خواننده بخواهد برای تصور آن تخیل پردازی کند

گاری کوپر همانند اکثر رمان های اروپایی نثر روانی دارد و ترجمه فارسی آن هم خوب است. برای شروع خواندنش چه زمانی بهتر از همین آخر هفته؟

 پیشنهادهایی برای یک آخر هفته جذاب/ فانتزی‌بازی، توئیت‌بازی و سایر قضایا!
 
فیلم هفته:جانوران فانتزی و زیستگاه‌هایشان
  •  محمد آزادی

اگر خیال کردید خانم نویسنده بعد از آن همه پولی که برای «هری پاتر» به جیب زد، قناعت ورزیده و  میدان را برای جوان‌ترها خالی می‌کند، کور خواندید! «جی کی رولینگ» تازه قواعد بازی را یاد گرفته. «جانوران فانتزی» هم که براساس یکی از رمان‌های وی ساخته شد، شیرین بالای 200 میلیون دلار فروخت؛ آنقدر جذاب که تهیه‌کننده‌ها را برای ساخت دنباله‌هایش قانع کند. حالا رولینگ که سابقاً گفته بود تنها دو دنباله‌ی دیگر برای فیلم خواهد ساخت، حرفش را پس گرفته و گفته «جانوران فانتزی» را تا جلد پنجم ادامه خواهد داد!
 
پیشنهادهایی برای یک آخر هفته جذاب/ فانتزی‌بازی، توئیت‌بازی و سایر قضایا!

تماشای «جانوران فانتزی» را به همه‌ی کشته-مرده‌های هری پاتر و جاروی سحرآمیزش توصیه می‌کنیم. ولی اگر از طرفداران سینمای واقع‌گرا هستید و قصه‌های علمی-تخیلی و جلوه‌های ویژه‌ی عجیب و غریب، روی اعصابتان هست؛ آخر هفته را با کتاب بگذرانید بهتر است!
 
پیشنهادهایی برای یک آخر هفته جذاب/ فانتزی‌بازی، توئیت‌بازی و سایر قضایا! 

کانال هفته: هشتگرام

  •  محمد توانگر

توییتر و تلگرام این روزها شبیه دوقلوهای به‌هم‌چسبیده‌ای شده‌اند که جدا کردنشان ممکن نیست. ارجاعات متعدد کاربران این دو شبکه به همدیگر و تناسب ساختاری توییتر و تلگرام باعث شده تا این دو برادر بیش از هر زمان دیگری، نبض مجازی‌بازی ایرانی‌ها را بدست گرفته باشند. کانال‌های متعددی در تلگرام هستند که با هدف پوشش توئیت‌های توئیترنشین‌ها راه افتاده‌اند و بسته به میزان بروز بودن و جذاب‌بودن توئیت‌هایشان، مخاطب جذب کرده‌اند.

پیشنهادهایی برای یک آخر هفته جذاب/ فانتزی‌بازی، توئیت‌بازی و سایر قضایا! 

«هشتگرام» یکی از تازه‌نفس‌های تلگرام است که با توئیت‌بازی روزگار می‌گذراند.کانال 1400نفره‌ی این هفته‌ی ما، سوژه‌های توئیتی‌اش را غالباً از میان توئیت‌های دانشجویان و فعالین انقلابی توئیتر انتخاب می‌کند و ادمین‌هایش معمولاً هر توئیت خوبی را که ببینند روی کانال‌شان کار می‌کنند. سرعت به‌روز رسانی کانال هم بالاست و معمولاً با فاصله کمی نسبت به راه افتادن موج‌های توئیتری، نسبت به آن‌ها واکنش نشان می‌دهد. اگر توئیتری نیستید ولی به پیگیری فضای متلاطم این شبکه اجتماعی علاقه دارید، هشتگرام گزینه خوبی است. عضو شوید و خودتان را به دنیای 140 کاراکتری‌ها ملحق کنید.

پیشنهادهایی برای یک آخر هفته جذاب/ فانتزی‌بازی، توئیت‌بازی و سایر قضایا! 

اپلیکیشن هفته: دال

  •  محمدصالح سلطانی

همه آن‌هایی که دستکم یک بار در ترافیک سنگین اتوبان‌هایی مثل بزرگراه مرحوم هاشمی گیر افتاده باشند به خوبی نرم‌افزارهای مسیریابی مثل waze و گوگل‎مپ را می‌شناسند. این روزها، گذشته از اسنپی‌ها که مشتری پروپاقرص این اپ‌ها هستند، استفاده عمومی از آن‌ها هم زیاد شده و پیداکردن مسیر کم‌ترافیک در ساعات اوج رفت و آمد، حکم یک گنج گران‌بها را پیدا کرده. اما مشکلات امنیتی، خاصه درباره waze ، کار استفاده از این اپلیکیشن‌ها را کمی سخت کرده. اطمینان به نقشه‌هایی که تمام اطلاعات‌شان از امریکا و اسرائیل می‌آید، کار ساده ای نیست.

 
پیشنهادهایی برای یک آخر هفته جذاب/ فانتزی‌بازی، توئیت‌بازی و سایر قضایا! 

«دال» تلاش دانشجویان شریف برای حل این مشکلات و ایجاد یک اپلیکیشن مسیریاب فارسی است. محیط کاربری‌اش بسیار شبیه waze است و مسیریابی صوتی مهم‌ترین ویژگی‌اش محسوب می‌شود. رابط کاربری آسانی هم دارد و با باز کردن اپ، روشن کردن لوکیشن گوشی و تعیین مقصد، همه کارها انجام می‌شود. عدم نمایش میزان ترافیک در مسیر(بر خلاف گوگل‌مپ) و ضعف‌های جزئی در تخمین زمان رسیدن را که کنار بگذاریم، دال برای مسیریابی در تهران یک اپلیکیشن «کار راه انداز» است. ساده و سریع و البته ایرانی. پیشنهاد اپلیکیشینی این هفته ما، دانلود «دال» از کافه‌بازار است. امتحانش کنید و در اولین روزهای شکل‌گیری‌اش، به بچه‌های شریف برای جان گرفتن این مسیریاب امن و البته ملی، کمک کنید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار