تأمين اجتماعي ضامن امنيت خاطر و اميد به آينده مولدين جامعه است
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۱۵۷
مديركل تأمين اجتماعي استان مازندران:

تأمين اجتماعي ضامن امنيت خاطر و اميد به آينده مولدين جامعه است

مديركل تأمين اجتماعي استان مازندران در ديدار با معاون سياسي - امنيتي استاندار مازندران، تأمين اجتماعي را ضامن امنيت خاطر، اميد به آينده و پويايي مولدين جامعه دانست.

به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو» به نقل از اداره كل روابط عمومي و امور بين­الملل سازمان تأمين اجتماعي، حسن آزرم با بيان اينكه تأمين اجتماعي به عنوان بزرگترين سازمان بيمه‌گر كشور با تنوع كاري و گسترگي مخاطبان، نقش مهمي در تحقق عدالت اجتماعي و توسعه پايدار دارد، اظهار داشت: يكي از اهداف كليدي سازمان تأمين اجتماعي، بويژه در دولت دهم ايجاد تسهيلات لازم در روند ارائه خدمات به مخاطبان و حذف ايستگاه هاي غير ضروري در روند طراحي و اجراي برنامه‌ها، بويژه در زمينه ارائه خدمت بهينه به بيمه‌شدگان، بازنشستگان و كارآفرينان است.

وي افزود: اين سازمان در چهار سال اخير نيز اقدامات قابل توجهي جهت آسان سازي انجام امور مراجعان و مخاطبان تأمين اجتماعي در حوزه‌هاي اجرايي صورت داده ‌است.

هادي ابراهيمي، معاون سياسي - امنيتي استاندار مازندران نيز در اين ديدار با اشاره به تحولات اساسي كه دولت در حوزه محروميت زدايي و گسترش پوشش بيمه‌اي انجام داده ‌است، گفت: عملكرد دولت عدالت‌محور در تعميم بيمه‌هاي اجتماعي چشمگير است.

وي با اشاره به اهميت گسترش پوشش بيمه‌هاي اجتماعي در برقراري عدالت اجتماعي افزود: بيمه‌هاي اجتماعي با خدمات و حمايت هاي خود ابزار مهمي براي كاهش فقر و ايجاد رفاه اجتماعي هستند.

معاون سياسي - امنيتي استاندار مازندران تأكيد كرد: بي‌گمان تأمين اجتماعي يكي از مهمترين شاخص‌هاي پيشرفت جوامع بوده‌ است؛ به گونه‌اي كه امروزه مقوله تأمين اجتماعي و نيل به توسعه پايدار اقتصادي و اجتماعي در سياستگذاري‌هاي كلان دولتي در كشورهاي مختلف به عنوان ابزاري مؤثر در راستاي تحقق رفاه عمومي و عدالت اجتماعي مورد بررسي قرار مي‌گيرد و دولت خدمتگزار با برنامه‌ريزي‌هاي گسترده در حوزه وزارت رفاه و تأمين اجتماعي خدمات بي شائبه‌اي را در بخش‌هاي مختلف اين وزارتخانه انجام داده ‌است./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار