کد خبر:۶۴۱۵۷۳
دبیر شورای صنفی دانشگاه:
منتظر رای نهایی دادگاه در خصوص خوابگاه صدرا هستیم/ قرارداد بین دانشگاه زنجان و مالک خوابگاه به نفع دانشجویان نیست
علی فروغی گفت: دانشگاه مخالف اقدامات خودسرانه پیمانکار است و در حال حاضر منتظر رای نهایی دادگاه و پیگیر مسایل حقوقی است.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی فروغی دبیر شورای صنفی دانشگاه زنجان گفت: متاسفانه چند سال گذشته قراردادی بین دانشگاه و مالک خوابگاه خودگردان خواهران بسته شده است که مسولین حاضر دخالتی در این قرارداد نداشتند و این قرارداد به گونه ای است که اصلا به نفع دانشگاه و دانشجویان نیست.
فروغی با بیان اینکه در قرارداد ذکر شده است که تعیین قیمت اجاره بهای خوابگاه باید با هماهنگی هر دو طرف صورت پذیرد تشریح کرد: در ابتدای ترم جاری خوابگاه صدرا افزایش قیمتی نسبت به سال گذشته داشت و حدود ۶۰۰ هزارتومان اعلام شد اما پیمانکار طبق نظر شخصی و برخلاف قرارداد در چند هفته گذشته قیمت را دوباره افزایش داده و اکنون به ۹۸۰ هزار تومان رسیده است.
دبیر شورای صنفی دانشگاه زنجان با انتقاد از نظافت خوابگاه صدرا گفت: نظافت خوابگاه صدرا به شدت در وضعیت نامناسبی قرار دارد و پیمانکار در پاسخ به اعتراض دانشجویان آنها را دعوت به اعتراض به دانشگاه کرده است و از عدم دریافت بودجه نظافتی خوابگاه از سوی دانشگاه می گوید در صورتی که طبق قرارداد پیمانکار موظف به خدمات رسانی و نظافت خوابگاه است.
وی تصریح کرد: دانشگاه مخالف اقدامات خودسرانه پیمانکار است و در حال حاضر منتظر رای نهایی دادگاه و پیگیر مسایل حقوقی است و مسولین دانشگاه به دانشجویان گفته اند که مبلغ درخواستی پیمانکار را واریز نکنند و پیمانکار نیز حق ندارد از ورود دانشجویان به خوابگاه ممانعت کند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.