آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۲۹۸۶
دریادار سیاری:

حرف حق انقلاب را به کشورهای حاشیه اقیانوس هند منتقل کرده‌ایم

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش گفت: در چند سال گذشته به اکثر کشورهای حاشیه اقیانوس هند و برخی از کشورهای جنوب غرب آسیای مدیترانه و آفریقای جنوبی رفت و آمد داشتیم و با این کشور‌ها ارتباط برقرار و حرف حق انقلاب را منتقل می‌کنیم.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، امیر دریادار سیاری با حضور در برنامه نگاه یک شبکه یک سیما با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره نیروی دریایی افزود: ایشان موضوع نیروی دریایی راهبردی را در سال ۱۳۸۷ مطرح فرمودند: و منظور از نیروی دریایی راهبردی این است که این نیرو از چهار چوب حضورش در دریاهای سرزمینی و منطقه نظارت بیرون بیاید و در عرصه آب‌های بین المللی حضور داشته باشد.
وی اضافه کرد: نیروی دریایی یکی از نیروهای تابعه ارتش جمهوری اسلامی ایران است و دفاع از مرزهای آبی، منابع و منافع کشور را در دریا‌ها بر عهده دارد.
دریادار سیاری ادامه داد: نیروی دریایی تجهیزات محور است و باید از فناوری‌های روز برخوردار باشد بنابراین بالاترین سطح فناوری‌ها را در زیر دریایی داریم.
وی گفت: نیروی دریایی با حضور در دریاهای آزاد جنبه بین المللی پیدا می‌کند و با توجه به ارتباطاتی که با بنادر مختلف جهان و کشورهای دوست داریم بنابراین بحث دیپلماسی دفاعی و دریایی را دنبال می‌کنیم.
­فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه رفت و آمد نیروی دریایی به بنادر مختلف جهان ارتباطات بین المللی کشورمان را گسترش می‌دهد، گفت: در چند سال گذشته تقریباً به اکثر کشورهای حاشیه اقیانوس هند و برخی از کشورهای جنوب غرب آسیای مدیترانه و آفریقای جنوبی رفت و آمد داشتیم و با این کشور‌ها ارتباط برقرار و حرف حق انقلاب را منتقل می‌کنیم.
دریادار سیاری افزود: یکی از راه‌های مبارزه با بحث ایران هراسی در ارتباطات ماست، زیرا تبلیغاتی را که علیه ما در کشور‌ها انجام دادند خنثی می‌کند، رفتار و کردار نیروهای دریایی ما در کشورهای دیگر بیانگر ​آداب ایرانی اسلامی و فرهیختگی ملت ما و متفاوت با دیگر کشورهاست.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار