آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۳۵۳۰

دستگیری باند آدم ربا توسط وزارت اطلاعات

سربازان گمنام امام زمان (عج) یک باند آدم‌ربایی را که با عنوان وزارت اطلاعات دست به اقدامات مجرمانه می‌زدند، متلاشی کردند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سربازان گمنام امام زمان (عج) یک باند آدم‌ربایی را که با عنوان وزارت اطلاعات دست به اقدامات مجرمانه می‌زدند، متلاشی کردند.

اعضای این باند ۱۱ نفره که از اشرار سابقه‌دار هستند با تجهیزات نظامی غیرمجاز اقدام به ربایش شهروندان و با ایجاد رعب و وحشت از طعمه‌های‌شان اخاذی می‌کردند که با اقدامات اطلاعاتی شناسایی و همه اعضای این باند در شهرهای تهران، ورامین، قم و الیگودرز دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.

وزارت اطلاعات از هموطنان عزیز می‌خواهد تا در صورت مشاهده افرادی که از نام بیت مقام معظم رهبری و این وزارتخانه سوءاستفاده می‌نمایند، مراتب را به ستاد خبری ۱۱۳ اطلاع دهند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار