سومين رزمايش پيامبر اعظم(ص) با پرتاب انواع موشک ادامه يافت
به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، امروز نيز سومين رزمايش پيامبر اعظم (ص) در عمق آب هاي خليج فارس شاهد اوج نمايش قدرت سپاهيان بود که يکي از مهمترين آنها پرتاب انواع موشک هاي ساحل به دريا، سطح به سطح، دريا به هوا و پرتاب قدرتمند موشک حوت است که ايران و فقط يک کشور ديگر به فناوري ساخت آن دست يافته اند.
در اين مرحله از رزمايش غواصان و تفنگداران دريايي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با انواع قايق هاي تندرو که مجهز به تجهيزات نوين سبک و نيمه سنگين رزمي است، اهداف از پيش تعيين شده را به دقت مورد حمله قرار دادند.
اجراي تاکتيک هاي نوين رزمي با تلاش يگان هاي ويژه نيز صلابت ديگري را در اين رزمايش به نمايش گذاشت ضمن انکه انواع شناورهاي موشک انداز، اژدرافکن و راکت انداز و ناوچه هاي جنگي سپاهيان دلاور مايل به مايل پشتيبان نيروهاي قدرتمند دريايي سپاه است.
سومين رزمايش پيامبر اعظم (ص) همچنان ادامه دارد./انتهاي پيام/