دانشجویان دانشگاه صدا و سیما وقایع راهپیمایی اربعین را برای مخاطبان بین‌المللی گزارش می‌کنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۴۴۲۳
برای نخستین بار؛

دانشجویان دانشگاه صدا و سیما وقایع راهپیمایی اربعین را برای مخاطبان بین‌المللی گزارش می‌کنند

دانشجویان دانشگاه صدا و سیما برای نخستین بار وقایع راهپیمایی بزرگ و جهانی اربعین را در صحنه به زبان انگلیسی برای مخاطبان حوزه برون مرزی گزارش می‌کنند.
دانشجویان دانشگاه صدا و سیما وقایع راهپیمایی اربعین را برای مخاطبان بین‌المللی گزارش می‌کنند
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشجویان دانشگاه صدا و سیما برای نخستین بار وقایع راهپیمایی بزرگ و جهانی اربعین را در صحنه به زبان انگلیسی برای مخاطبان حوزه برون مرزی گزارش می‌کنند. این نخستین گروه رسانه‌ای و اعزامی دانشگاه صدا و سیما با عنوان STT Media Group است که از مراسم راهپیمایی اربعین حسینی، در کشور عراق، محتوای متنی و صوتی- تصویری، تهیه کرده و اماکن تاریخی و مذهبی و صحنه‌های معنوی از حرکت زائران، شیفتگان و دلباختگان امام حسین ع. و پیروان مکتب ولایت را به تصویر می‌کشد.

نام این گروه مخفف Seeking The Truth (در جستجوی حقیقت) است و تشکیل این گروه حاصل همکاری تعدادی از دانشجویان دانشکده ارتباطات و دانشکده تولید است که از مدت‌ها قبل برای این سفر برنامه‌ریزی و هماهنگی کرده بودند و دانشگاه صدا و سیما نیز از طرح آنان استقبال و حمایت کرد.

تولید و انتشار متن، تصویر و فیلم‌های کوتاه به زبان انگلیسی در فضای مجازی برای معرفی اربعین به مخاطبان بین المللی و مسلمان در اقصی نقاط گیتی و نیز تولید فیلم مستند از اهداف این دانشجویان دانشگاه صدا و سیما در راهپیمایی با شکوه اربعین حسینی است.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۷
کار بسیار پسندیده ای است. خدا خیرتان بدهد.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار