کد خبر:۶۴۴۵۷۸
سخنگوى وزارت بهداشت:

مردم و دولت برای مبارزه با آلودگی به یک اندازه وظیفه دارند

ایرج حریرچى، سخنگوى وزارت بهداشت در نشست خبرى در خصوص وضعیت آلودگی هوا، گفت: ذرات با اندازه ۲. ۵ میکرون و پایین‌تر خطرناک است. خیلی از آلاینده‌های دیگر در حدود چند سال گذشته در اکثر استان‌ها کنترل شده است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ حریرچی تصریح کرد: ذرات معلق که منشا اقلیمی داخل کشور و خارج کشور دارند، با تغییر آب هوا و تغییر نوع مصرف کالاهای ساختمانی، افزایش داشته است.

سخنگوی وزارت بهداشت اذعان داشت: برای مبارزه با آلودگی هم دولت وظیفه دارد و هم سیاست‌های توسعه صنعتی، کشاورزی و کنترل مراتع در این موضوع دخیل است. مردم هم وظیفه دارند. در شهرهای بزرگ بی نهایت خودرو‌ها در حال افزایش است که معمولا تک سرنشین هستند. حتی درجه حرارت در زمستان و سردی در تابستان منازل و محل کار ما نسبت به استاندارد بیش‌تر است.

وی ادامه داد: عزم ملی نیاز است تا آلودگی را ریشه‌ای کاهش دهیم. وزارت بهداشت باید آگاهی‌سازی وعوارض را پایش کند.

حریرچی گفت: افزایش خودروها، طبق قانون باید پیوست سلامت داشته باشند. مادامی که مشتری وجود دارد و قیمت بنزین یک دوم تا یک هشتم کشورهای مشابه است، به این پیوست توجهی نمی‌شود.

وی افزود: اکثر کشورهای اروپایی ۸ درصد درآمد بیمارستان را از پارکینگ تامین می‌کنند. اما در ایران دربرخی بیمارستان‌ها به علت تراکم ماشین‌های پارک شده باید یک طرفه راه رفت.
 
 ايرج حريرچى، سخنگوى وزارت بهداشت  در پاسخ به سوال خبرنگار  مبنی بر عدم تاثیر برخی داروهای تولید داخل در مقابل نمونه خارجی، گفت:دارویی وجود ندارد که عوارض نداشته باشد.
وی افزود: برای هر دارویی که وارد بازار می‌شود، مطالعه دو سو کور تصادفی انجام می‌شود تا در صورت تایید کیفیت و تاثیر، به دست مردم برسد. اگر کسی مطالعه‌ای داشته که داروی ایرانی تاثیر ندارد، بیان کند تا ما تغییراتی ایجاد کنیم.
حریرچی گفت: این‌که پزشک یا بیمار انتقاد می‌کند، بدون مطالعه قابل قبول نیست، زیرا برخی از این افراد محاسبات اقتصادی دارند. داروهای خارجی سود زیادی دارد و از موج سازى براى فروش بيشتر بهره مى برد.

وی تصریح کرد:اینکه تعدادی بگویند فقط داروی خارجی تاثیرگذار است، در صورتی‌که بیماران مشابه داروی ایرانی مصرف می‌کنند، در سیاست‌گذاری‌ها تاثیری ندارد، مگر این‌که داروی ایرانی روی فرد خاصی حساسیت ایجاد کند كه شرايط متفاوت است.
 
 ايرج حريرچى، سخنگوى وزارت بهداشت در نشست خبرى درباره عدم رضايت برخى مسئولان نسبت به رويكرد وزارت بهداشت در مقابل قليان گفت:

 ما به عنوان وزارت بهداشت بر این‌که قلیان و سیگار بر سلامتی مردم تاثیر دارد، تاکید داریم. در این باره باید گفت طى سال هاى اخير مصرف سیگار کاهش داشته و مصرف قلیان افزایش داشته است.
 وی گفت:متولیان تفریح و نشاط باید از طرق معمول، شرایط نشاط اجتماعی و اوقات فراغت اجتماعی را تامین کنند تا مردم به سراغ سیگار و قلیان نروند.

حریر چی تاکید کرد حدود ۵۰درصد افراد زندانی، درگیر مسائل مربوط به اعتیاد هستند كه راه آن از سيگار آغاز ميشود.

وی افزود: در ايران توجه به ريسك فاكتورهاتوسط مردم جدى گرفته نمى شود. براى مثال ۳۴ درصد غذای مصرفی مردم اضافه است که موجب ایجاد بیماری می‌شود، پس مردم نیز در بروز بسیاری از مشکلات نقش دارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار