کد خبر:۶۴۵۶۹۱
محمدحسن لطفی:
سالانه ۲۳۰ نفر از شهروندان یزدی قربانی آلودگی هوا میشوند
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: سالانه چهار هزار و ۸۶۰ نفر در استان فوت می کنند که علت فوت ۲۳۰ نفر از آنها، عوارض ناشی از آلودگی هواست.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدحسن لطفی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در نشست تدوین سند جامع سلامت استان یزد با اشاره به اینکه زنگ خطر شیوع بیماریهای غیرواگیر در استان یزد به صدا درآمده است، اظهار داشت: یزد در شیوع دیابت رتبه پنجم، در اختلالات چربی خون رتبه هفدهم و در ابتلا به فشار خون دارای رتبه ۹ کشور است.
وی بیان کرد: استان یزد همچنین در زمینه شیوع انواع سرطان در بین مردان در رتبه سوم و در مصرف دخانیات، فست فودها، نمک و چاقی به ترتیب در جایگاه ۱۲ ، ۶، ۱۳و ۱۴ کشوری قرار دارد به همین دلیل باید سطح سواد سلامت مردم استان یزد افزایش یابد.
لطفی با اشاره به اینکه برای پیشگیری از این بیماریها به همکاری بین بخشی همه دستگاهها نیاز است، عنوان کرد: ۲۵ درصد سهم سلامت مربوط به افراد جامعه، ۵۰ درصد حاکمیت و ۳۰ درصد به نظام سلامت مربوط می شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، داشتن محیط سالم در زندگی افراد جامعه را بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: استان یزد با چالش های چون خشکسالی، ریزگردها و صنایع آلاینده مواجه است که باید در این زمینه چاره اندیشی کرد تا مردم از زندگی سالم بهره مند شوند.
وی تصریح کرد: سالانه چهار هزار و ۸۶۰ نفر در استان فوت می کنند که علت فوت ۲۳۰ نفر از آنها، عوارض ناشی از آلودگی هواست.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با اشاره به سند سلامت استان خاطرنشان کرد: این سند پنج ساله است و در آن به علل بیماریها، ارتقای شاخص سلامت افراد و افزایش امید به زندگی توجه ویژه ای شده است.
به گزارش مهر، افزایش کیفیت زندگی، کاهش ۱۵ درصدی بیماریهای غیرواگیر و افزایش ۲۵ درصدی سطح سواد سلامت از اهداف تدوین سند جامع سلامت استان است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.