معاون وزیر علوم از طرح شبهاتی مبنی بر متدین نبودن دانشجویان انتقاد کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۷۳۰۵

معاون وزیر علوم از طرح شبهاتی مبنی بر متدین نبودن دانشجویان انتقاد کرد

سرپرست معاونت فرهنگی وزارت علوم از افرادی که دانشگاه‌ها را محل دینداری نمی‌دانند، انتقاد کرد و گفت: گاهی شبهاتی مبنی بر اینکه دانشگاه محل دینداری نبوده و دانشجویان متدین نیستند مطرح می‌شود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، چهارمین همایش دانشجویان زائر پیاده با عنوان «طریق رضوی» در مشهد با شرکت هزار دانشجوی دختر و حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار شد.

حسین میرزایی، در چهارمین همایش «طریق رضوی» در جمع ۱۰۰۰ دانشجوی دختر که از ملک آباد نیشابور به مشهد را پیاده آمده بودند، گفت: معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم از سال ۱۳۹۳ برنامه طریق رضوی را کلید زده که تاکنون نیز ادامه داشته است.

وی ادامه داد: تاسیس ۳۰ کانون رضوی در دانشگاه‌های کشور، برگزاری اردوهای و همایش‌های رضوی ازجمله اقدامات معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، در این زمینه بوده است.

سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با یادآوری اینکه دانشجویان متدین و انقلابی هستند و به این اصول اعتقاد دارند گفت: دانشگاه محل علم و ایمان است و ارتباط بین این دو در جهت هم افزایی است.

وی در انتقاد از افرادی که دانشگاه‌ها را محل دینداری نمی‌دانند بیان کرد: گاهی شبهاتی مبنی بر اینکه دانشگاه محل دینداری نیست و دانشجویان متدین نیستند مطرح می‌شود، ولی حضور دانشجویان در برنامه‌های زیارتی و دینی از جمله همین طریق رضوی پاسخ این سوالات و شبهات است.

میرزایی خطاب به دانشجویان خاطرنشان کرد: البته باید توجه داشته باشید شرکت شما در طریق رضوی کار شما را در بازگشت به دانشگاه‌ها و شهرهایتان سخت می‌کند همانطور که برخی در این مسیر پیاده روی به شما خدمت می‌کردند شما هم باید به جامعه خدمت کنید.

وی متذکر شد: برخی راهپیمایی و حرم امام رضا (ع) را مستحب نمی‌دانند، اما این راهپیمایی، چون با عشق همراه است از هر امر مستحبی مستحب‌تر است.

سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم خاطرنشان کرد: هدف تعالی معنوی و روحی راهپیمایی رضوی است که شما را به این به سمت این حرمت سوق داده و کسی که به طریق رضوی پای گذاشته باید بداند که در بازگشت کار سختی دارد، چون باید به دیگران توجه کند، متواضع باشد و از دیگران دست‌گیری کند.
پربازدیدترین آخرین اخبار