شامحمدی در مانور چند منظوره امداد و نجات دانشگاه شهرکرد گفت: در بحث زلزله مهمترین کار، ارائه آموزشهای لازم به مردم در خصوص کاهش مخاطرات احتمالی قبل، حین و حتی بعد از وقوع زلزله است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شایان شامحمدی رییس دانشگاه شهرکرد 30 آبان ماه در مانور چند منظوره امداد و نجات این دانشگاه، اظهار کرد: این مانور امروز به صورت نمادین در این دانشگاه با همکاری جمعیت هلال احمر استان و دیگر نهادهای استان برگزار شد. در بحث زلزله مهمترین کار، ارائه آموزشهای لازم به مردم در خصوص کاهش مخاطرات احتمالی قبل، حین و حتی بعد از وقوع زلزله است.
شامحمدی هدف از اجرای این مانور را ارائه آموزشهای ایمنی به منظور کاهش خسارت جانی و مالی در حوادث غیرمترقبه دانست و گفت: علاوه بر چنین آموزشهایی باید نسبت به استاندارد و مقاومسازی ساختمانهای هر مکان از جمله دانشگاهها اقدام کرد.
رئیس دانشگاه شهرکرد ادامه داد: یک مدیر زمانی مدبر خواهد بود که برخی از اعتبارات خود را صرف هزینههای آموزش در راستای مقابله با حوادث غیر مترقبه و کاهش آسیبهای احتمالی کند.
وی با اشاره به خسارت 100 میلیارد تومانی زلزله اخیر در منطقه غرب کشور، تصریح کرد: از 40 بلایای طبیعی، 32 حادثه در ایران رخ میدهد بنابراین هزینه برای آموزشهای لازم در راستای مقابله با این حوادث ضروری است.
شامحمدی با بیان اینکه برای مقاومسازی دانشکده کشاورزی این دانشگاه، پنج هزار میلیارد ریال هزینه شد، عنوان کرد: این دانشگاه بیش از 10 هزار نفر جمعیت دارد لذا مقاومسازی دیگر ساختماهای آن به ویژه خوابگاههای دانشجویی در اولویت برنامههای این دانشگاه قرار دارد.
حجتالاسلام صفی مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه شهرکرد نیز در ادامه بیان کرد: پیگیری اجرای این مانور چند منظوره امداد و نجات از ابتدای مهر ماه سال جاری آغاز شد و متأسفانه قبل از برگزاری آن، حادثه محنت بار زلزله کرمانشاه به وقوع پوست و اکنون اهتمام به چنین برنامههایی بیش از سابق ضرورت پیدا کرده است.
صفی خاطرنشان کرد: مردم این استان که همواره در عرصههای سیاسی و اجتماعی پیشتاز بوده اند در کمکرسانی به مردم زلزلهزده استان کرمانشاه هم همدلی و همراهی خود را نشان دادند و همچنان شاهد استمرار این حرکت نوع دوستانه هستیم.