کد خبر:۶۴۸۳۹۵
بررسی لایحه افزایش مناطق آزاد
مناطق آزاد به جای رونق اقتصادی گلوگاه واردات شده اند/ مافیای سنگین افزایش مناطق آزاد به هدف خود میرسد؟
بسیاری از اقتصاددانان معتقدند مناطق آزاد از اهداف تاسیس خود فاصله گرفته و تنها محلی برای واردات گسترده کالا شده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ برنامه پیک بامدادی رادیو به بررسی افزایش هفت منطقه جدید دیگر به مناطق آزاد پرداخته است که در زیر می آید:
محمود شکری نماینده مجلس در این باره معتقد است: مناطق آزاد تنها منشا فساد و افزایش قاچاق شده است. ابراهیم جلیلی رییس خانه اقتصاد هم در این باره گفت: مناطق آزاد به مراکز خرید و منشا واردات تبدیل شده و بدون شک مافیایی پشت قضیه افزایش مناطق آزاد وجود دارد.
مردم مناطق آزاد هم معتقدند بیکاری شدید در این مناطق وجود دارد و وجود این مناطق باعث افزایش ده برابری قیمت زمین شده که تنها به نفع سرمایه داران است.
پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اما نظری دیگر دارد و معتقد است نباید کلیت تاسیس این مناطق را زیر سوال برد ولی عملکرد این مناطق قطعا مشکلات زیادی دارد.
مجتبی خسروتاج معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت هم از مخالفان افزایش مناطق آزاد جدید است و میگوید: مشخص نیست به دنبال توسعه کمی هستیم یا کیفی، جانمایی این نوع مناطق از ابتدا اشتباه بود و اگر به دنبال توسعه صادرات هستیم باید مناطق دارای زیر ساختهای لازم برای صادرات باشند.
بسیاری از کارشناسان معتقدند تسهیل واردات غیرضروری و مونتاژکاری را در مناطق آزاد قبلی شاهد بودیم و اگر مناطق جدیدی هم به آن اضافه شود تولید ملی زیر سایه واردات بی رویه له خواهد شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰