آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۸۷۳۶
نوید رضاخانی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

«یونیورسیتی» راوی داستان اولین دانشگاه جهان است

کارگردان مستند «یونیورسیتی» با اشاره به ارسال اثرش برای هشتمین جشنواره عمار گفت: این مستند روایتی از میراث به جای مانده از اولین دانشگاه جهان در دزفول و شرایط علمی فرهنگی این روزهای آن است.
نوید رضاخانی کارگردان و مستندساز در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ ضمن اشاره به اثر جدید خود برای شرکت در هشتمین دوره جشنواره عمار در نظر گرفته است، گفت: مستند «یونیورسیتی» روایتی از میراث به جای مانده از اولین دانشگاه جهان در دزفول و شرایط علمی فرهنگی این روزهای این دانشگاه است.

وی در ادامه گفت: اواسط آبان ماه امسال دانشگاه باستانی جندی شاپور دزفول به عنوان نخستین مرکز علمی آکادمیک جهان در فهرست یونسکو ثبت و به قدمت ۱۷۵۰ ساله دانشگاه به مفهوم «University» در ایران اذعان شد.

رضاخانی اضافه کرد: این دانشگاه که میزبان اساتید و دانشجویانی از کشورهای مختلفی بوده و دست برتر را در علوم زیادی، چون پزشکی در دنیا داشته است، قرن‌ها بعد از ورود اسلام به ایران هم به فعالیت خودش ادامه داده، ولی بعد‌ها به دلایلی مسیر سقوط را در پیش گرفته است.

این کارگردان جوان عنوان کرد: این اثر تلاش می‌کند با گریزی به جندی شاپور باستان، روایتی بدون واسطه از دانشگاه جندی شاپور فعلی ارائه دهد. 

رضاخانی که خود فارغ التحصیل این دانشگاه است افزود: تاریخ ده سال گذشته این دانشگاه در حوزه فعالیت‌های علمی دانشجویی ضمن گفتگو با چند تن از دانشجویان سابق این دانشگاه مورد بررسی قرار گرفته است. حسرت آنان از مشاهده انگیزه و اراده ضعیف دانشجویان کنونی از یک طرف و نقد وبررسی عملکرد مدیریتی مسئولین از طرف دیگر منجر به تولید اثری ۴۶ دقیقه‌ای شده است که امیدوار هستیم در هشتمین دوره جشنواره عمار پذیرفته شود و شاهد رونمایی آن در این جشنواره باشیم.

این فعال دانشجویی در پایان با اشاره به مشابه بودن شرایط حاکم بر دانشگاه جندی شاپور با وضعیت علمی کنونی دیگر دانشگاه‌های کشور ابراز داشت: این مستند نتایج سیاست‌های فعلی معاونت فرهنگی وزارت علوم را مورد نقد و ارزیابی قرار داده که لازم است در سطح کلان مدیریت آموزش عالی مورد توجه مسئولان قرار بگیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار