آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۸۷۶۵
چراغ سبز مسیر بورس ادامه‌دار شد

رشد مجدد شاخص بورس تهران در هفته جاری

شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس در پایان معاملات امروز با افزایش ۱۸۵ واحدی روی رقم ۹۰ هزار و ۶۵۵ واحد ایستاد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس اوراق بهادار تهران (تدپیکس) در پایان معاملات امروز یکشنبه ۵ آذر ماه ۹۶ با افزایش ۱۸۵ واحدی روی رقم ۹۰ هزار و ۶۵۵ واحد ایستاد.

شاخص کل هم وزن، اما با کاهش ۲۳ واحدی عدد ۱۷ هزار و ۶۳۲ واحد را به نمایش گذاشت.

شاخص سهام آزاد شناور نیز با افزایش ۲۹۵ واحدی به رقم ۹۷ هزار و ۹۹۰ واحد دست یافت.

شاخص بازار اول، اما در حالی با افزایش ۱۴۶ واحدی به رقم ۶۴ هزار و ۲۴۵ واحد دست یافت که شاخص بازار دوم با افزایش ۳۱۸ واحدی عدد ۱۹۳ هزار و ۸۴۳ واحد را به نمایش گذاشت.

امروز همچنین شاخص کل فرابورس (آیفکس) نیز با کاهش ۱۲ واحدی روی رقم یک هزار و ۱۸ واحد ایستاد.

براساس این گزارش، امروز معاملات سهام در نماد معاملاتی شرکت‌های ملی صنایع مس ایران با ۱۲۴ واحد، سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات با ۵۷ واحد و تاپیکو با ۴۶ واحد افزایش بیشترین تاثیر مثبت را بر محاسبه شاخص کل بورس به نام خود ثبت کرد.

در مقابل، معاملات سهام در نماد معاملاتی شرکت‌های پالایش نفت بندر عباس با ۴۲ واحد، پالایش نفت تهران با ۴۰ واحد و گسترش نفت و گاز پارسیان با ۳۸ واحد کاهش بیشترین تاثیر منفی را در برآورد این نماگر به دوش کشیدند.

ارزش کل معاملات امروز بورس تهران در حالی به بیش از ۲۹۸ میلیارد تومان نمایش داده شد که ناشی از دست به دست شدن بیش از یک میلیارد و ۴۲۳ میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله طی ۷۰ هزار و ۸۴۵ نوبت داد و ستد بود.

در بازار نقدی بورس، اما ارزش معاملات از ۲۵۵ میلیارد تومان اندکی فراتر رفت.

طی معاملات امروز نماد معاملاتی شرکت‌های سرمایه‌گذاری آتیه دماوند، نیروکلر، لیزینگ صنعت و معدن، خوراک دام پارس، قند لرستان، قاسم ایران، حق‌تقدم استفاده‌نشده تولیدی قند شیروان، قوچان و بجنورد و تهیه و تولید خاک نسوز استقلال آباده، از سوی ناظر بازار سهام بازگشایی و نماد معاملاتی شرکت‌های فراورده‌های غذایی و قند چهارمحال و حق‌تقدم استفاده‌نشده سیمان شاهرود متوقف شدند.

امروز همچنین عرضه اوراق اختیار فروش تبعی شرکت ریل سیر کوثر ادامه یافت.

امروز در بازار ۲ بورس تهران که به معاملات درون‌گروهی سهام‌دار عمده اختصاص دارد ۱۳۲ میلیون سهم فولاد خوزستان به ارزش کمتر از ۵۴ میلیارد تومان به کدهای انتقالی سهامدار عمده جابه‌جا شد.

همچنین ۱۲۲ میلیون اوراق اختیار فروش تبعی فولاد خوزستان به ارزش بیش از ۱۲ میلیارد تومان کدبه‌کد شد. در سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی نیز ۲۶ میلیون سهم به ارزش کمتر از ۵ میلیارد تومان با معاملات انتقالی از سوی سهامدار عمده روبرو بود.

بیش از ۱۴ میلیون از اوراق اختیار فروش تبعی ریل‌سیر کوثر به ارزش ۷۱ میلیارد تومان کدبه‌کد شد. در نماد ریل‌سیر کوثر نیز اندکی بیش از ۱۴ میلیون سهم به ارزش بیش از ۴ میلیارد تومان به کدهای درون‌گروهی سهامدار عمده منتقل شد.

در عین‌حال ۷ میلیون سهم پتروشیمی شاهزند به ارزش بیش از ۱. ۵ میلیارد تومان به کدهای درون‌گروهی سهامدار عمده انتقال یافت و ۶. ۵ میلیون سهم تراکتورسازی ایران به ارزش کمتر از ۲ میلیارد تومان کدبه‌کد شد.

همچنین ۵ میلیون سهم سرمایه‌گذاری سبحان به ارزش کمتر از ۸۰۰ میلیون تومان به کدهای درون‌گروهی سهامدار عمده انتقال یافت.

همچنین ۳ میلیون از واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق درآمد ثابت امین یکم فردا به ارزش ۳۰۰ میلیون تومان کدبه‌کد شد.

بر اساس این گزارش اندکی بیش از یک میلیون سهم ارتباطات سیار به ارزش بیش از ۲ میلیارد تومان با معاملات انتقالی از سوی سهامداران عمده این سهم روبرو بود و درنهایت یک میلیون پتروشیمی زاگرس به ارزش کمتر از ۳ میلیارد تومان به کدهای درون‌گروهی سهامدار عمده انتقال یافت.

بر اساس این گزارش امروز بورس تهران در حالی شاهد تقویت دوباره نماگرهای منتخب خود بود که غلبه عرضه بر تقاضای سهام از سوی معامله‌گران اغلب حقوقی به‌ویژه در گروه پالایشی‌ها و فلزات اساسی باعث شد، تا شاخص کل هم‌وزن نمایانگر استراحتی کوتاه برای بازار پس از رکوردشکنی قدرتمند نماگرهای منتخب بازار در روز گذشته باشد.

با این‌همه روند معاملات سهام در بازار نشان می‌دهد، گروه معدنی‌ها و فلزات اساسی همچنان با اقبال خریداران روبرو هستند و این در حالی است که سایر سهم‌های عموماً برخوردار از سرمایه کوچک در بازار با عطش نقدینگی روبرو هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار