پایگاه های اینترنتی در صربستان بر اساس گزارش سازمان ملل نوشتند: افغانستان در آستانه فاجعه انسانی قرار دارد و 3.3 میلیون نفر از مردم این کشور برای زنده ماندن در سال 2018 به کمک های بشردوستانه نیاز دارند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، درگیری دائم با طالبان در افغانستان موجب عمیق تر شدن بحران می شود و به این خاطر از ژانویه تا اکتبر سال جاری در داخل کشور بیش از 360 هزار نفر آواره شدند.
این وضعیت با بازگشت 560 هزار پناهنده افغانی از کشورهای همسایه دشوارتر می شود. دفتر هماهنگی امور انسانی سازمان ملل در گزارشی اعلام کرد که 900 هزار آواره در افغانستان در شرایط غیر انسانی در اردوگاه ها زندگی می کنند.
سازمان ملل در ماه اوت امسال افغانستان را از گروه کشورهای پس از جنگ به رده کشورهای درگیری های فعال قرار داد. تقریبا حدود 14 میلیون نفر در افغانستان در 120 منطقه از 407 منطقه که در درگیری قرار دارند، زندگی می کنند.
بنا به این گزارش، بیش از یک سوم بچه های افغانی بخاطر از دست دادن یک عضو خانواده و یا ترس مداوم از مرگ از ناراحتی های روحی رنج می برند.
بنا بر آمارهایی که از سازمان ملل متحد منتشر شده است؛ 2 هزار و 480 خردسال در 9 ماه اول سال 2017 کشته و یا مجروح شده اند. افزون بر آن 40 درصد از بچه های افغانی می جنگند که میزان مرگ و میر در بین این افراد بالاترین در جهان است.
در این گزارش همچنین نوشته شده است که دست کم 39 درصد از 34.5 میلیون نفر جمعیت افغانستان در زیر خط فقر زندگی می کنند و 10 میلیون نفر به مراقبت های بهداشتی دسترسی ندارند و 1.9 میلیون نفر از کمبود مواد غذایی رنج می کشند.