رسانه های آلمانی نیز با دید انتقادی به این تصمیم رئیس جمهوری آمریکا واکنش نشان دادند.
روزنامه آلمانی "نویس دویچلند" چاپ برلین درباره عواقب این تصمیم ترامپ و تشدید خشونت ها هشدار داده است.
روزنامه "نورنبرگر سایتونگ" آلمان هم با اشاره به این مسئله که هم نخست وزیر اسرائیل و هم برخی اپوزیسیون رژیم صهیونیستی از این تصمیم ترامپ خوشحال شدند همچنین نوشت: البته این تصمیم ترامپ می تواند عواقب ناخوشایندی داشته باشد.
روزنامه "هانوفرشه آلگماینه سایتونگ" آلمان هم در مطلبی نوشت که در این روزها کارت ها در مناطق بحرانی خاورمیانه از نو مخلوط می شود.رئیس جمهور آمریکا با تصمیم یکجانبه خود به نفع اسرائیل نه تنها نقش میانجی آمریکا را در معرض خطر قرار داده بلکه نیروهای میانه رو در جهان عرب را هم تحت فشار قرار داده است.
روزنامه راینفالتز آلمان نیز در مطلبی در این باره نوشت: ترامپ و نخست وزیر اسرائیل یکدیگر را به خوبی درک می کنند چرا که هر دو بر این باورند که قدرتمندان می توانند عقاید خود را به دیگران دیکته کنند. البته این مسئله اغلب درست به نظر می رسد اما در دراز مدت یک راه حل پایدار به گونه ای دیگر شکل می گیرد. این روزنامه آلمانی چنین رویکردی را عامل نفرت بیشتر از اسرائیل در منطقه دانست.
روزنامه "نورنبرگر ناخریشتن" آلمان نیز در مطلبی نوشت: آنچه که در اسرائیل و مناطق اشغالی اتفاق می افتد در پایان برای ترامپ اهمیتی ندارد. برای او بسیار مهم است که پول دهندگان و کمک کنندگان طرفدار اسرائیل و بنیادگرایان کتاب مقدس را برای خود حفظ کند. وی در این راستا با سمبول بیت المقدس به یک انتفاضه جدید و تعداد زیادی کشته دیگر تن می دهد.
هفته نامه اشپیگل نیز در مطلبی تصمیم ترامپ درباره به رسمیت شناختن بیت المقدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی را عامل جدایی در اتحادیه اروپا ارزیابی کرده و نوشت: اتحادیه اروپا در معرض این تهدید قرار دارد که بر سر چگونگی واکنش به تصمیم جنجال برانگیز ترامپ مبنی بر انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به بیت المقدس دعوایی شرم آور و آشکار را به راه بیاندازد.
این هفته نامه آلمانی همچنین در مطلب دیگری به نقل از پروفسور "استفان تالمون"، یک حقوقدان آلمانی- انگلیس در دانشگاه راینیشینگ فریدریش-ویلهمس بن آلمان که در زمینه حقوقی به بسیاری دولت ها و موسسات و شرکت های بین المللی مشاوره می دهد به مسئله تصمیم آمریکا برای انتقال سفارت خود از تل آویو به بیت المقدس پرداخته و نوشت: ترامپ با به رسمیت شناختن بیت المقدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی آشکارا حقوق بین الملل را نقض کرده است. رئیس جمهور آمریکا قطعنامه های سازمان ملل درباره وضعیت بیت المقدس را نقض می کند و همچنین قوانین بین المللی عرف را نقض می کند. از سال 1945 این توافق وجود دارد که منطقه ای که با خشونت تصرف شده است نباید به رسمیت شناخته شود. اسرائیل در سال 1967 بیت المقدس را تسخیر کرده و در سال 1980 آن را به رسمیت شناخت. حالا رئیس جمهور آمریکا هم با به رسمیت شناختن این منطقه به عنوان پایتخت اسرائیل این توافق سازمان ملل را لغو می کند.
وی درباره این مسئله که این تصمیم ترامپ چه عواقبی برای دیگر اختلافات حقوقی از جمله مناقشات بر سر الحاق کریمه به روسیه دارد گفت: ایالات متحده با این تصمیمات قوانین بینالمللی را تضعیف می کند و این مسئله را به رسمیت می شناسد که یک کشور به زور می تواند قلمرو خود را گسترش دهد. رئیس جمهور آمریکا به این ترتیب یک تابو را شکسته و یک سابقه قضایی را ایجاد می کند که آمریکا مسبب آن بوده است. آمریکا دیگر نمی تواند علیه این مسئله استدلال بیاورد وقتی که دیگر کشورها الحاق کریمه به روسیه یا دیگر تغییرات اقلیمی خشونت آمیز را به رسمیت می شناسند.
نشریه فوکوس آلمان نیز در مقالهای به این مسئله اشاره کرد که تصمیم ترامپ درباره قدس تنها اولین گام است و ترامپ می خواهد قواعد بازی در خاورمیانه را تغییر دهد و تصمیمات دیگری در راه است.