آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۲۵۱۴
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس:

حضور حجتی در نشست امروز کمیسیون کشاورزی مجلس/تحقیق و تفحص از سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران منتفی شد

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی از حضور حجتی وزیر جهاد کشاورزی در نشست امروز این کمیسیون خبر داد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی اکبری با اشاره به نشست امروز- سه شنبه- کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس گفت: متقاضیان تحقیق و تفحص از سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران و سازمان جنگل‌ها و مراتع از درخواست خود صرفه نظر کردند.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: وزیر جهادکشاورزی برای بررسی این تحقیق و تحفص با تاخیر در نشست حاضر شد و موضوع با حضور معاونان وزیر بررسی و متقاضیان از درخواست خود صرفه نظر کردند.

به گزارش خانه ملت، نماینده مردم بجنورد در مجلس دهم شورای اسلامی گفت: قرار بود با وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز نشستی داشته باشیم که به تعویق افتاد، زیرا وزیر برای همراهی معاون اول رئیس جمهوری در نشست کمیسیون صنایع ومعادن حاضر نشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار