آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۴۰۹۵
حق‌شناس در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

دست‌فروشی غیرقانونی است اما این دلیل خشونت با دست‌فروش‌ها نیست/ لزوم ساماندهی آسیب‌های اجتماعی

عضو شورای شهر تهران گفت: دستفروشی هم غیرقانونی محسوب می‌شود و هم نمی‌شود با آن برخورد خشونت آمیز داشت.
محمدجواد حق شناس، عضو کمیسیون اجتماعی شورای شهر در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پیرامون کتک زدن دست فروشی که در کنار خیابان دست فروشی می‌کرد توسط شهربانان شهرداری گفت: دست فروشی امروز یک پدیده‌ای است که با وضعیتی دوگانه درباره آن روبرو هستیم، در واقع باید گفت: این موضوع هم به نوعی غیرقانونی محسوب می‌شود و هم به گونه‌ای است که نمی‌شود برخورد خشونت آمیز با این مسئله داشت.

وی افزود: به هر حال برای اعمال قانون باید یک قاعده و سازوکاری داشت و ما انتظار ایجاد یک سازوکار را در این باره داریم. 

حق شناس گفت: خوشبختانه شهرداری برخورد خیلی صریح با این موضوع انجام داد و با شهربانان برخورد شد حتی برایشان قرار بازداشت صادر شد و با مقامات شهرداری که در آن منطقه بودند برخورد شد و قرار کفالت صادر شد و حتی نیروی انتظامی نیز با نیروی خاطی خود برخورد کرد در واقع باید گفت: این روند نشان دهنده مدیریت عالی چه نیروی انتظامی و چه شهرداری است که نسبت به این مسئله بی تفاوت نیستند و پیگیر بوده اند. 

وی ادامه داد: ما امیدواریم که در آینده چنین برخوردهایی تکرار نشود و دیگر چنین روندی در شهرداری ادامه پیدا نکند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار