آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۴۲۳۹

ماجرای گوشت گوساله ماساژ دیده چه بود؟

پس از گزارش روز گذشته مبنی بر عرضه گوشت گوساله ماساژ دیده کیلویی ۹۰۰ هزار تومان در فضای مجازی و فروشگاه‌های شمال تهران، مسئولان مربوطه به این خبر واکنش نشان دادند و آن را کلاهبرداری آشکار برشمردند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پس از گزارش روز گذشته مبنی بر عرضه گوشت گوساله ماساژ Massage دیده کیلویی ۹۰۰ هزار تومان در فضای مجازی و فروشگاه‌های شمال تهران، مسئولان مربوطه به این خبر واکنش نشان دادند و آن را کلاهبرداری آشکار برشمردند

رئیس انجمن صنفی گاوداران تهران در این خصوص گفته است: بین قیمت اعلام شده با هزینه تولید این محصول ۹ برابر اختلاف وجود دارد و عرضه این نوع گوشت به قیمت ۹۰۰ هزار تومان کلاهبرداری محض است.

سید‌احمد مقدسی گفت: تا چند سال گذشته شخصاً این نوع گوشت را تولید می‌کردم، اما باید گفت که قیمت ۷۰۰ و ۹۰۰ هزار تومان برای هر کیلوگرم گوشت ویل کلاهبرداری است؛ چراکه حداکثر قیمت هر کیلوگرم گوشت که به این شیوه تولید می‌شود، نهایتاً و در بهترین شرایط می‌تواند ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان فروخته شود.

ماساژ گاو واقعیت ندارد، مردم فریب نخورند

وی افزود: اینکه گفته می‌شود به صورت روزانه دام‌ها ماساژ می‌گیرند، کاملاً سوء‌استفاده از ناآگاهی مردم است؛ چراکه هیچ کس نمی‌تواند یک دام را ماساژ دهد و اساساً چنین ادعایی واقعیت ندارد، اما باید گفت که تقریباً همین دامدارانی که تولید شیر در واحدهای خود دارند در فضای دامداری خود موسیقی پخش می‌کنند تا میزان تولید شیر دام‌ها افزایش یابد و این مسئله چیز عجیبی نیست که بخواهد سبب افزایش قیمت گوشت گوساله باشد. مقدسی گفت: البته به خاطر شرایط پرورش و نوع تغذیه این نوع دام‌ها، گوشت تولید شده تحت عنوان ویل هزینه بسیار بالاتری از گوشت قرمز دارد، اما اینگونه نیست که آن را بخواهیم به قیمت‌های نجومی و دور از ذهن عرضه کنیم و به نظر می‌رسد جای دستگاه‌های نظارتی خالی است. علی اکبر ملاصالحی، رئیس مرکز اصلاح نژاد دام و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی هم در این زمینه به «ایسنا» اعلام کرد: تولید و عرضه این محصول بسیار محدود، برای مصارف خاص و به عنوان گوشت فانتزی است که البته نباید به این قیمت عرضه شود. وی تأکید کرد: دستگاه‌های نظارتی مانند سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان موظف به بررسی، رسیدگی و نظارت بر اینگونه موارد هستند.

تخلف در دست پیگیری است و به زودی اجرایی می‌شود

مدیرکل اداره دامپزشکی استان تهران اظهار داشت: تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی از قبیل: گوشت قرمز و مرغ در سطح استان تهران تحت نظارت بهداشتی سازمان دامپزشکی انجام می‌شود.

سید‌اصغر برائی‌نژاد ادامه داد: بنابراین هیچگونه تفاوتی در کیفیت بهداشتی محصولاتی که در مراکز مجاز عرضه می‌شود، وجود ندارد.

وی تصریح کرد: به مردم توصیه می‌شود فریب چنین تبلیغات گمراه کننده‌ای را نخورند و تحت‌تأثیر آن قرار نگیرند.

برائی‌نژاد تأکید کرد: موضوع برخورد قانونی با تخلف مذکور در دست پیگیری است و به زودی اجرایی می‌شود.

این مقام مسئول افزود: تاکنون نیز هیچگونه مجوز عرضه اینترنتی فرآورده‌های خام دامی توسط این اداره کل صادر نشده است.

گفتنی است، جولان اقلام مصرفی نجومی که اخیراً باب شده است، جدا از اینکه نشان‌دهنده یک درد عمیق ناشی از فاصله طبقاتی است، بیانگر بی‌مسئولیتی و رهاشدگی بازار Store است. یک روز هویج ۹۰ هزار تومانی و روز دیگر گوشت کیلویی ۹۰۰ هزار تومانی. واقعاً کی قرار است خوی اشرافی‌گری و بی‌تدبیری لااقل در حوزه اقلام مصرفی مردم کنار گذاشته شود و هر روز دردی بر آلام مردم که با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کنند، افزوده نشود؟ جولان مرفهان بی‌درد در سایه امن مدیران و ناظران خفته، چه زمانی به انت‌ها خواهد رسید یا لااقل کم خواهد شد؟

منبع:رکنا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار