آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۵۱۷۱

پخش ملاقات رهبری با خانواده ارامنه امشب از شبکه یک

روایتی از حضور مقام معظم رهبری در منزل شهید ارامنی امشب از شبکه یک پخش می‌شود.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ مستند «سرباز واهیک» روایت و گفت‌و‌گویی با خانواده یکی از شهدای ارامنه است که امشب چهارم دی از شبکه یک سیما پخش می‌شود. این مستند که به مناسبت میلاد حضرت عیسی (ع) پخش می‌شود، به روایتی کوتاه از پیوند عاطفی و متقابل انقلاب اسلامی و ارامنه می‌پردازد.

در مستند «سرباز واهیک» همچنین صحنه‌هایی از حضور مقام معظم رهبری در منزل این شهید ارمنی در سال ۱۳۸۴ نمایش داده می‌شود. کارگردان این مستند «روح الله عبادی» است و ساخت آن از سوی موسسه فرهنگی و هنری اکسیر پژوهش صورت گرفته است. تولید کنندگان مستند «سرباز واهیک» این مستند را به هموطنان ارمنی تقدیم کرده‌اند.

مستند سرباز واهیک به مدت ۲۰ دقیقه امشب حوالی ساعت ۱۵: ۲۰ از شبکه یک روی آنتن خواهد رفت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار