بیش از ۱۹هزار داوطلب آزمون فراگیر کارشناسی ارشد کارت دریافت کردند/ فردا آخرین مهلت دریافت کارت
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۵۷۳۷
توکلی:

بیش از ۱۹هزار داوطلب آزمون فراگیر کارشناسی ارشد کارت دریافت کردند/ فردا آخرین مهلت دریافت کارت

مشاور عالی رئیس سازمان سنجش گفت: داوطلبان آزمون دوره‌های فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور تا فردا مهلت دارند برای دریافت کارت آزمون اقدام کنند.

بیش از ۱۹هزار داوطلب آزمون فراگیر کارشناسی ارشد کارت دریافت کردند/ فردا آخرین مهلت دریافت کارت

حسین توکلی مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: کارت ورود به جلسه آزمون دوره‌های فراگیر مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام­ نور بهمن ماه سال ۱۳۹۶ (نوبت هجدهم) از روز گذشته سه شنبه ۵ دی ماه ۹۶ برای مشاهده و پرینت بر روی پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org قرار می‌گیرد و داوطلبان باید همراه با پرینت کارت آزمون براساس نشانی و زمان تعیین شده بر روی کارت شرکت در آزمون به حوزه امتحانی مربوط مراجعه کنند.

به گفته وی، ۱۹ هزار و ۸۱۰ داوطلب تاکنون کارت آزمون خود را دریافت کردند.

وی افزود: برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و همچنین اصل کارت ملی یا اصل شناسنامه عکسدار و ارائه آن الزامی است.

به گفته توکلی، در این آزمون تعداد ۵۶ هزار و ۱۷۹ نفر ثبت نام کرده‌اند که از این تعداد، ۲۸ هزار و ۱۸۰ داوطلب زن و ۲۷ هزار و ۹۹۹ داوطلب مرد هستند و ظرفیت پذیرش در آزمون کارشناسی ارشد فراگیر دانشگاه پیام نور ۳۱ هزار و ۶۰ نفر در یک هزار و ۳۷۱ کدرشته است.

آزمون کارشناسی ارشد فراگیر دانشگاه پیام نور جمعه ۸ دی ماه در ۸۰ شهرستان و ۹۳ حوزه امتحانی برگزار می‌شود. شروع فرآیند برگزاری آزمون ۸:۳۰ صبح خواهد بود و داوطلبان باید پیش از ساعت ۸ صبح که زمان بسته شدن درب حوزه‌ها است، در محل حوزه امتحانی حاضر باشند.


پربازدیدترین آخرین اخبار