کد خبر:۶۵۷۴۳۷
آخرین وضعیت بررسی وضعیت استادیار اخراجی دانشگاه علم و صنعت
وزیر علوم از بررسی وضعیت استادیار اخراجی دانشگاه علم و صنعت در کارگروهی خبر داد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،منصور غلامی وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری در گفتوگویی درباره وضعیت استادیار اخراجی دانشگاه علم و صنعت که به وضعیت خود اعتراض داشت، اظهار داشت: مشکل این استاد در حال پیگیری است.
وی افزود: قرار شد کارگروهی وضعیت این استاد را بررسی کند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره زمان مشخص شدن وضعیت این استاد تصریح کرد: هنوز کارگروه تشکیل نشده است، زمانی که کارگروه نظر نهایی خود را اعلام کند، نتیجه مشخص میشود.
سعیدرضا مساح استادیار دانشکده مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت دو سال قبل به دلایل نامشخصی از دانشگاه اخراج شد. پیگیریهای وی در این مدت به نتیجهای نرسید. مساح هفته گذشته برای پیگیری وضعیت خود مقابل وزارت علوم تحصن کرد اما بعد از چند روز به این اقدام خود پایان داد تا وزارت علوم در این مورد تصمیمگیری کند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.