کد خبر:۶۵۸۰۴۱

افزایش عجیب جمعیت مسلمانان روهینگیا در اردوگاه پناهجویان

صندوق نجات کودکان درباره تولد ۴۸۰۰۰ نوزاد در اردوگاه مسلمانان روهینگیایی در بنگلادش در سال جاری میلادی هشدار داد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری  دانشجو به نقل از استریت تایمز، سازمان امداد بین المللی «نجات کودکان» روز گذشته (جمعه) در گزارشی درباره تولد حدود ۴۸ هزار نوزاد در اردوگاه‌های پرجمعیت مسلمانان روهینگیایی در بنگلادش هشدار داد.

صندوق نجات کودکان در این گزارش اعلام کرد: این نوزادان که قرار است در سال جاری میلادی متولد شوند با خطرات جدی سوء تغذیه و ابتلا به بیماری مواجه هستند و بنابراین ممکن است تا پیش از رسیدن به ۵ سالگی، جان خود را از دست بدهند. بیشتر این نوزادان در چادر‌های مهاجران متولد خواهند شد.

«راشل کامینگز»، مشاور بهداشت این صندوق در «بازار کاکس» در یک منطقه مسکونی نزدیک اردوگاه پناهجویان روهینگیایی در بنگلادش اعلام کرد: در این اردوگاه‌ها مراقبت‌های بهداشتی بسیار ضعیف است و در نتیجه زمینه‌های لازم برای ابتلا به بیماری‌هایی مثل دیفتری، سرخک و وبا وجود دارد و نوزدان در مقابل این بیماری‌ها به شدت آسیب پذیر هستند.

آژانس نجات کودکان این آمار را بر اساس تعداد زنان باردار حاضر در اردوگاه‌های مسلمانان روهینگیا بدست آورده است.

حمله ارتش میانمار به مسلمانان روهینگیا در ایالت راخین از ۲۵ اوت سال گذشته میلادی آغاز شد. آمار‌های سازمان ملل حاکی از آن است که ارتش میانمار با هدف پاکسازی نژادی، خانه بسیاری از مسلمانان روهینگیایی را به آتش کشیده است. جنایات مداوم ارتش میانمار باعث شده است مسلمانان زیادی به بنگلادش بگریزند.

آمار‌های سازمان ملل نشان می‌دهد بیش از ۶۰۰ هزار مسلمان روهینگیایی از اواخر اوت سال گذشته میلادی خانه‌های خود را در میانمار ترک کرده اند و به بنگلادش گریخته اند. بسیاری از این مسلمانان در چادر‌هایی که در اردوگاه‌ها و شهرک‌های موقت بنگلادش نصب شده است، زندگی می‌کنند. حدود ۶۰ درصد این پناهجویان کودک هستند و بسیاری از آن‌ها از بیماری و سوء تغذیه رنج می‌برند.

بنگلادش پیش از این تلاش کرده است با مذاکره با دولت میانمار و انعقاد یک توافق، مسلمانان روهینگیایی را که روز‌های سختی را تجربه کرده اند، به کشور خود بازگرداند. این در حالیست که به دلیل ناامنی‌هایی که مسلمانان روهینگیا در میانمار تجربه کرده اند، زمان دقیق بازگشت آن‌ها مشخص نیست.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار