۲۰ هزار دانشجو وام عتبات دریافت می‌کنند/ اعزام‌ها از اول بهمن آغاز می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۹۳۸۱
فقیهی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

۲۰ هزار دانشجو وام عتبات دریافت می‌کنند/ اعزام‌ها از اول بهمن آغاز می‌شود

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان از پرداخت وام عتبات به ۲۰ هزار دانشجو در هجدهمین دوره عتبات دانشجویی خبر داد و گفت: اعزام‌ها از اول بهمن آغاز می‌شوند.
حجت الاسلام فقیهی، رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص پرداخت وام عتبات به دانشجویان گفت: در هجدهمین دوره اعزام دانشجویان به عتبات ۲۰ هزار دانشجو وام دریافت می‌کنند.

فقیهی افزود: پرداخت وام به دانشجویان آغاز شده و دانشجویانی که از طریق بانک ملت وام دریافت می‌کنند یک و نیم میلیون تومان برای سفر‌های هوایی و یک میلیون تومان برای سفر‌های زمینی پرداخت می‌شود.

وی اضافه کرد: اعزام دانشجویان به عتبات از اول بهمن آغاز می‌شود و از زمانی که اسامی اعلام شده است پرداخت وام به دانشجویان آغاز شد.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان خاطرنشان کرد: دانشجویان وزارت علوم نیز می‌توانند وام عتبات را از صندوق رفاه دریافت کنند.
نظرات شما
ناشناس
Germany
۲۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۱
آقازاده ها چرا وام نمی گیرند؟
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار