کد خبر:۶۵۹۴۴۶
انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده شریعتی:

خوی اشرافی‌گری مسئولان باعث تشدید نارضایتی‌های مردم شده است

انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده شریعتی با صدور بیانیه‌ای ضمن اعلام حمایت از مطالبات به حق اقتصادی مردم اعلام کرد: خوی اشرافی گری مسئولان باعث تشدید نارضایتی‌های مردم شده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده شریعتی با صدور بیانیه‌ای ضمن اعلام حمایت از مطالبات به حق اقتصادی مردم اعلام کرد: خوی اشرافی گری مسئولان باعث تشدید نارضایتی‌های مردم شده است.
متن این بیانیه به شرح زیر است:

پس از نا آرامی‌های اخیر، امروز مرزبندی بین اعتراضات مردمی که مطالبات اقتصادی داشته و کسانی که با پیروی از سیاست‌های ایادی شرق و غرب در جهت منحرف کردن این اعتراضات تلاش داشته‌اند، بر کسی پوشیده نیست.

این قائله نیز مانند تمام دسیسه‌هایی که از ابتدای پیروزی انقلاب تا به امروز در دشمنی با ملت ایران ساخته و پرداخته شده و همواره از فیض حضور دستان امریکایی انگلیسی بهره‌مند بوده‌اند، مستثنی نبود.

اما این بار صحنه گردانی دستگاه‌های جاسوسی امریکایی_انگلیسی با همراهی دشمنان زخم خورده منطقه‌ایمان رنگ و بوی تازه‌ای به خود گرفت. دشمنانی که پس از شکست مکرر سیاست‌های منطقه‌ای شان در مقابل ایران، دریافته اند که یارای مقابله با اقتدار و اراده ایران را ندارند و سعی می‌کنند با بازی در پازل غرب خود را قدرتمند جلوه داده و در نظر اذهان بین المللی کسب آبرو کنند.

اما همه این طرح ریزی‌ها و دشمنی‌ها به برکت بصیرت و ایمان مردم در هم شکسته شد. بار دیگر ثابت گردید دشمنان ما پس از گذشت چهل سال از پیروزی انقلاب هنوز از قدرتی به نام ایمان و بیداری مردم در تشخیص دوست از دشمن وحق از باطل، آگاه نیستند.

اعتراضات روز‌های اخیر که نمود تازه‌ای از مطالبات اقتصادی مردم بود از فشار‌های معیشتی وارده بر بدنه‌ی جامعه نشأت می‌گرفت.

این صدای گله مندی، صدای مردمی است که همواره بزرگترین پشتوانه‌ی انقلاب بوده اند، در بزنگاه‌ها با بذل جان و مال از آن محافظت کرده اند و همچنان برای دفاع از آن حماسه می‌آفرینند.

اما در راستای این اعتراضات باید به چند نکته توجه داشت:
اول آنکه مسئولین بدانند مشکلات اقتصادی مشکلی بدیع برای مردم نیست. این مردم در زمان جنگ تحمیلی شرایط بسیار سخت تری را نیز تجربه کرده‌اند، اما یکی از دلایلی که باعث تشدید نارضایتی‌های این ملت نجیب می‌شود آن است که در بین مسئولین خوی اشرافی گری و پول پراکنی ببینند. مسئولینی که به جای دغدغه مندی در جهت رفع مشکلات مردم، برای افزایش میزان حقوق‌های نجومی خود دست و پا می‌زنند. مسئولینی که حضور در بین مردم را فراموش کرده اند و چهارچوب‌های فکری ایشان ازسلفی گرفتن و برگزاری جشن برای تعداد فالور‌های صفحات اجتماعی شان فراتر نمی‌رود.

مسئله بعد آنکه فشار‌های حاصله، ناشی از سیاست‌های غلط اقتصادی داخلی است که اقتصاد را در مقابل عوامل خارجی ضربه پذیر ساخته است. عدم توجه به اصل اقتصاد مقاومتی، ضعف مدیریتی مسئولان، وابسته کردن کشور یه قرارداد‌هایی مانند برجام، اتکا به فروش منابع معدنی و نفتی، توسعه‌ی بی رویه واردات و رکود تولید داخلی، افزایش بیکاری، رشد فساد و ویژه خواری و ... حلقه‌های تکمیل‌کننده آسیب‌پذیری اقتصاد امروز کشور است.
اقتصاد مقاومتی مرهمی بر زخم مطالبات مردم است
آنچه که امروز مرهمی بر زخم مطالبات اقتصادی مردم است تلاش در راستای عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی و همچنین شنیدن برنامه‌ها و راهبرد‌های مسئولین در مسیر نیل به این هدف می‌باشد.

مع الاسف نمود بیرونی آنچه که امروز دولتمردان را بیش از هر چیز، درگیر خود کرده نه مسئله اقتصاد، بلکه بحث بر سر مسائلی همچون فیلتر کردن یا نکردن شبکه‌های اجتماعی است!‌ای کاش به همان میزان که مسئولین محترم بر سر این موارد دغدغه مندی دارند به موازات آن مطالبات روشن مردم را می‌دیدند و درکنار رفع این قبیل مسائل، پیرامون مشکلات جدی‌تر اقتصادی مردم نیز روزانه اظهار نظر می‌کردند. امروز تاکید بر سر گله مندی ملت ازمشکلات معیشتی خوانش ناروا نیست. بلکه خوانش ناروا همان آدرس غلط دادن به مردم در جهت انحراف افکار عمومی از مطالبات اقتصادی‌شان است.

امید است که مسئولین این بار مشکلات اقتصادی را به جای بردن سرمایه‌های ملت بر سر میز مذاکره، با تکیه بر توان داخلی و تلاش جهت مقاوم سازی اقتصاد حل کنند و در این مسیر منظومه‌ی فکری امام راحل (ره) و فرمایشات راهگشای مقام معظم رهبری را نصب العین خویش قرار دهند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار