کد خبر:۶۶۰۲۳۱

درخواست پنتاگون برای کاهش تنش در مرزهای سوریه با ترکیه

سخنگوی وزارت دفاع آمریکا خواستار کاهش تنش در مرز‌های سوریه با ترکیه شد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از روسیاالیوم، در حالی که ترکیه خود را برای آغاز عملیات علیه گروه‌های کرد در شمال سوریه آماده می‌کند، وزارت دفاع آمریکا همه طرف‌ها را به حفظ آرامش دعوت کرد.

آدریان رانکین گالووی، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) روز دوشنبه گفت: ائتلاف بین‌المللی مبارزه با داعش، در شهر عفرین واقع در حومه شمالی حلب که تحت کنترل نیرو‌های دموکراتیک سوریه است، عملیاتی نظامی انجام نمی‌دهد.

وی تاکید کرد: آمریکا همکاری مستحکمی با همپیمانان خود در ناتو از جمله ترکیه در زمینه حمایت از یگان‌های حمایت مردمی کرد دارد و این یگان‌ها یکی از تشکیلات اصلی نیرو‌های دموکراتیک سوریه به شمار می‌روند و در نبرد علیه داعش در سوریه از آن‌ها بی نیاز نیستیم.

سخنگوی وزارت دفاع آمریکا گفت: ما نگرانی‌های ترکیه از فعالیت حزب کارگران کردستان را که در آمریکا گروهی تروریستی شمرده می‌شود، درک می‌کنیم و هیچ حمایتی از این حزب نمی‌کنیم.

ترکیه حزب اتحاد دموکراتیک و یگان‌های حمایت مردمی کرد شاخه نظامی این حزب را به دلیل ارتباط با حزب کارگران کردستان، در فهرست گروه‌های تروریستی خود قرار داده است.

اظهارات سخنگوی پنتاگون در حالی مطرح شده است که ترکیه به ارسال نیرو و تجهیزات به استان ختای هم مرز با شهر عفرین در شمال سوریه ادامه می‌دهد و روز دوشنبه سری جدیدی از تجهیزات نظامی ترکیه شامل ۲۴ دستگاه نفربر به این منطقه ارسال شد.

همزمان با این تحول، رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه گفت که کشورش آمادگی‌های خود برای آغاز عملیات نظامی در دو شهر عفرین و منبج در شمال سوریه را کامل کرده است.

وی خطاب به آمریکا گفت که ترکیه هر نیروی نظامی جدیدی که در سوریه تشکیل می‌شود را در همانجا از بین خواهد برد.

ائتلاف بین‌المللی مدعی مبارزه با داعش به سرکردگی واشنگتن روز یکشنبه گذشته از تصمیم خود برای تشکیل یک نیروی مرزی جدید متشکل از ۳۵ هزار نفر با همکاری نیرو‌های دموکراتیک سوریه خبر داد.

این تصمیم آمریکا با مخالفت شدید سوریه، آنکارا و روسیه مواجه شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار