کد خبر:۶۶۱۲۸۳
قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی تبریز:

درجه شوری بالای دریاچه ارومیه سبب افزایش طوفان نمک خواهد شد

قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: خشکی دریاچه ارومیه سلامتی حدود ۱۴ میلیون نفر را تحت تاثیر قرار خواهد داد. درجه شوری بالای دریاچه ارومیه و خشکی آن سبب افزایش نمک در گرد و خاک و بعضاً طوفان نمک خواهد شد.

درجه شوری بالای دریاچه ارومیه سبب افزایش نمک در گرد و خاک و طوفان نمک خواهد شد

  به گزارش گروه دانشگاه خبرگزار دانشجو، علی‌اکبر طاهراقدم قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خصوص خشکی دریاچه ارومیه  اظهار کرد: بررسی و کاهش مخاطرات تهدیدکننده سلامتی مردم یکی از وظایف اصلی و مهم نظام سلامت است که می‌توان در این زمینه از نظرات متخصصان، کارشناسان و حتی از اقداماتی که در سایر نقاط دنیا در این مورد انجام شده بهره برد.

قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی تبریزمطرح کرد: خیران در پژوهش مرتبط با خشکی دریاچه ارومیه با دانشگاه علوم پزشکی تبریز همکاری دارند و در منطقه شرفخانه محلی برای این کار در حال ساخت است.

علی‌اکبر طاهراقدم با استناد به نتایج تحقیقات به‌عمل آمده و شرایط مشابه در سایر کشور‌ها بیان کرد: خشکی دریاچه ارومیه سلامتی حدود ۱۴ میلیون نفر در استان‌های مختلف کشور و حتی کشور آذربایجان را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

وی ادامه داد: درجه شوری بالای دریاچه ارومیه و خشکی آن سبب افزایش نمک در گرد و خاک و بعضاً طوفان نمک خواهد شد.

قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی تبریز خاطر نشان کرد: طبق آمار‌های اعلام شده شاهد کاهش ۵۰ درصدی میزان بارندگی‌ها در پنجاه سال گذشته هستیم و این نکته ما را ملزم به رعایت الگوی درست مصرف آب توسط شهروندان و کشاورزان می‌کند.

علی‌اکبر طاهراقدم  با تاکید بر نقش مردم در پیشگیری از بیماری‌ها تصریح  کرد: هر جا مردم در امور مختلف مشارکت کرده‌اند، موفقیت بهتری به دست آمده که مصداق این تجربه در هشت سال دفاع مقدس است.

وی افزود: همه مدیران و تصمیم‌گیران جامعه باید مشکلات دریاچه ارومیه را جزو اولویت‌های کاری خود بدانند چرا که با خشکی آن همه و به‌خصوص سلامتی آحاد مردم به خطر خواهد افتاد.

قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی تبریز  اظهار داشت: امید است با اتخاذ تصمیمات کارشناسانه بتوانیم بر مشکلات ناشی از خشکی دریاچه ارومیه فائق آییم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار