«مانيفيست سبز» موسوي در مقابل «جزوه اصلاحات» خاتمی
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۱۳۲
ادامه دعوا بر سر رهبری اقلیت سبز؛

«مانيفيست سبز» موسوي در مقابل «جزوه اصلاحات» خاتمی

منابع آگاه از تلاش موسوي براي تدوين «مانيفيست سبز» در رقابت با «جزوه اصلاحات» خاتمي خبر دادند.

به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو»، پس از آن كه سيد محمد خاتمي از تدوين جزوه اصلاحات خود خبر داد،‌ ميرحسين موسوي نيز قصد دارد مانيفيست سبز خود را به زودي ارائه كند.

در حالي كه به گفته كارشناسان مسائل سياسي ديدارها و نزاع ها براي رهبري اقليت سبز و اصلاح طلبان بالا گرفته است، ميرحسين موسوي نيز در تلاش است از غافله عقب نمانده و تئوري هاي خويش را به زودي عرضه خواهد كرد.

اخبار رسيده از منابع آگاه نيز حاكي از اين است كه ميرحسين موسوي در تلاش است اين مانيفيست را با همكاري با نزديكان و مشاوران خود تدوين کند اما  زمان ارائه آن مشخص نشده است.

پيش از اين نيز برخي گزارش ها از اختلاف شديد خاتمي و موسوي بر سر نحوه ادامه مسير اصلاحات و چگونگي مديريت جريان منسوب به سبز در رسانه ها منتشر شده بود.

در همين راستا، خاتمي در نامه اي که چندي پيش به يک مقام عالي رتبه نظام نوشته بود، حساب خود را از موسوی و کروب جدا کرده و به نوعی خود را در زیر چتر نظام تعریف کرده بود.

وی در این نامه با انتقاد از تندوری ها و اقدامات ساختارشکنانه موسوی و کروبی، خواستار دیدار و گفت و گو با این مقام عالیرتبه نظام شده بود.

این درحالیست که میرحسین موسوی نیز در جلسه ای با حضور گروهی از نزدیکانش، عنوان کرده بود: «خاتمی شرایط را برای ما پیچیده تر می کند.»

همچنین کروبی نیز در یک اظهارنظر خشمگینانه، با ارسال نامه اي مخفيانه به محمد خاتمي، از اینکه خاتمی به دنبال رهبری جریان اصلاحات و کسب وجهه است، انتقاد و به این دلیل که امکان رهبری اصلاح طلبان برای خودش میسر نیست، تلویحا ابراز ناراحتی کرده است.

وی در این نامه اعلام کرده است: «خاتمي تنها به دنبال رفتارهاي شيک است!»/انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار