کد خبر:۶۶۱۹۳۹
مرادیان:

اجرای سند تحول آموزش و پرورش بدون اختصاص بودجه بی‌فایده است

معاونت دبیری بسیج دانشجویی دانشگاه شهید رجایی گفت: تحول در نظام تعلیم و تربیت به عنوان قطب پرورش نیرو و جامعه سازی اسلامی، بدون اختصاص بودجه برای آن، سخنی است ناکارآمد.
امیررضا غلامی

امیر مهدی مرادیان. معاونت دبیری بسیج دانشجویی دانشگاه شهید رجایی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در خصوص طرح تحول آموزش و پرورش گفت: سخنان جناب آقای بطحایی، وزیر آموزش و پرورش، در مورد پیگیری و اجرایی سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، مسرت بخش بود؛ اما تحول در نظام تعلیم و تربیت به عنوان قطب پرورش نیرو و جامعه سازی اسلامی، بدون اختصاص بودجه برای آن، سخنی است ناکارآمد.

وی گفت: متاسفانه هر روز ما اخبار تازه‌ای از بی اعتنایی برخی مسئولین ارشد کشور به معلم و جامعه‌ی فرهنگیان می‌شنویم. امتیازاتی که برای مراکز تربیت دبیر و دانشگاه‌های فرهنگیان در راستای جذب نیرو و تربیت بهترین معلمان وجود داشته، روز به روز دارد تقلیل می‌یابد و حذف می‌شود، از آن طرف بر سنگینی بار تعهد خدمتی که این دانشجویان می‌دهند به صورت یک طرفه توسط دولت افزوده می‌شود.
 
مرادیان افزود: ظاهرا دولت فقط خودش را می‌بیند و به آینده توجهی ندارد، در حالیکه آینده نگری لازمه مدیریت می‌باشدو متاسفانه مدیریت نادرست پر رنگی را در کشور شاهد هستیم. عدم مدیریت در حمایت از تولید داخل، جلوگیری از قاچاق بی رویه کالا و واردات کالا‌هایی که مشابه داخلی دارند، عدم برخورد با مفسدین اقتصادی دور و نزدیک به دستگاه‌های دولتی و غیر دولتی و بسیاری مشکلات دیگر، که تنها نتیجه‌ی عدم مدیریت صحیح منابع و نظام اقتصادی است.
 
وی ادامه داد: این دغدغه‌ها بار‌ها از سوی دلسوزان انقلاب مورد تاکید قرار گرفته است و اعتقاد داریم که اگر مدیریت صحیح منابع سرشار موجود، وجود داشته باشد مجبور نخواهیم بود از منابع بخش‌هایی که جزو ضروریات کشور هستند، مانند آموزش و پرورش و فرهنگیان، بزنیم تا آن سوء مدیریت را جبران کنیم.

معاونت دبیری بسیج دانشجویی دانشگاه شهید رجایی گفت: جذب دانشجو معلمان به سمت دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر، با درنظر گرفتن مزایای معنوی و مادی مختلف آن بوده است که در تعهد خدمت آن‌ها در شروع به تحصیل ذکر شده است. ما به دولت تعهد داده ایم و دولت هم به ما. حال اگر دولت بیاید و یک یک مزایایی که تعهد شده است را بگیرد این می‌شود نقض عهد، البته امیدواریم که خود دولت به این قضیه واقف بوده و این اتفاق نیفتد.

وی افزود: در هر صورت اینگونه جفا‌ها در حق این قشر از فرهنگیان غیر قابل پذیرش و مخالف مطالبات و بیانات مقام معظم رهبری است. ایشان فرمودند: «دانشگاه فرهنگیان را مسئولین جدی بگیرند، دانشگاه فرهنگیان را که تولید کننده‌ی معلم است جدی بگیرند. هرچه می‌توانند برای این سرمایه گذاری کنند، به یک لحاظ اهمیت این دانشگاه از همه‌ی دانشگاه‌های کشور بیشتر است. ظرفیت دانشگاه‌های معلم پرور -دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی- را باید تا آنجا که ممکن است افزایش داد، این از همه مقدم است.» (۱۷/۲/۹۶). اما دیدگاه برخی مسئولین در این باره واقعا اسف بار است و ما پیگیر حل این مشکل تا رسیدن به حاصل خواهیم بود.

مرادیان گفت: از هیئت محترم دولت می‌خواهیم در لایحه اصلاح قانون مدیریت خدمات کشوری، تجدید نظر کرده و اصلاحات لازم را اعمال نمایند. از جمله در تبصره ۲ از بند ۵۱ و همچنین از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، به ویژه اعضای محترم کمیسیون آموزش و تحقیقات، می‌خواهیم برای جلوگیری از بی رونقی دانشگاه‌های فرهنگیان بیش از پیش، و اضمحلال آموزش و پرورش، با ارائه اینگونه طرح‌ها مخالفت نموده و از تصویب آن جلوگیری کنند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار