کد خبر:۶۶۶۷۱۴
مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان:

حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن فرا زمینی بود/ دانشجویان پیرو راه شهدا هستند

مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان، در یادواره شهدای دانشجوی شهرستان فلاورجان گفت: روز ۲۲ بهمن حضور مردم آسمانی بود و آمدند تا دینی که دارند را به نظام و انقلاب ادا کنند.
حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن فرا زمینی بود/ دانشجویان پیرو راه شهدا هستند
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام حیدری، مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان در یادواره شهدای دانشجو و مدافع حرم که از این قشر هستند در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فلاورجان گفت: در راهپیمایی ۲۲ بهمن صحنه‌هایی دیدیم که زمینی نبود و آسمانی بود و همه مردم در هر قشری کوچک و بزرگ، زن و مرد، خرد و کلان همه آمده بودند دین خود را به این انقلاب ادا کنند.
 
  حیدری با گفتن این مطلب که شهدا همواره سهم خود را ادا کرده اند ادامه داد: اگر به تاریخ نگاه کنیم و ببینیم از ابتدا سال ۴۱ که جرقه‌های انقلاب خورد تا ۵۷ که به بار نشست و یعد از آن در دفاع مقدس و همچنین استمرار آن تا امروز اگر این دلاوران سهم خود را ادا نکرده بودند هنوز ما در زیر یوغ رژیم ستم شاهی و استکبار بودیم.
 
مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان  اضافه کرد: اگر شهدا نبودند انقلاب به ثمر نرسیده بود و دفاعی از حریم ولایت صورت نمی‌گرفت و امروز هر آنچه که داریم به برکت و ثمره خون این راست قامتان تاریخ است.
 
وی با اشاره به این مطلب که اگر شهدا را درک کنیم در تمام روابط ما تاثیر خواهد گذاشت؛ تاکید کرد: امروز بیرق مجاهدت و مبارزه و دفاع از مظلومان در مقابل استکبار بر دوش ملت سر افراز جمهوری اسلامی ایران است؛ در اوایل انقلاب بیرق دار امام خمینی (ره) بودند و امروز این پرچم بردوش خلف صالح ایشان یعنی امام خامنه‌ای عزیز است و ما نیز باید پشت سر این پرچم دار با تمام وجود مجاهدت کنیم.
 
حیدری  ضمن تجلیل از خانواده شهدای دانشجو اظهار کرد: پیام این یادواره شهدا این است که همه اساتید، هیئت‌های علمی و دانشجویان با تأسی از شهدا و راه آن‌ها در میدان جهاد علمی مانند دفاع مقدس و انقلاب پرچم جمهوری اسلامی را بر قله‌های افتخار بر افراشته خواهند کرد.
 
در این برنامه که در راستای برنامه‌های اجلاسیه پایانی کنگره سرداران و یک هزار و ۳۰۰ شهید خط شکن شهرستان فلاورجان بود؛ با حضور فرماندار و مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان همچنین تعدادی از مسئولین شهرستان از خانواده‌های شهدای دانشجوی شهرستان تجلیل به عمل آمد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار