آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۸۷۳۰

خوش رقصی نماینده و روشنفکرنما و بازیگر برای داعشیان وطنی

برخی از مدعیان اصلاحات و سلبریتی‌ها و نمایندگان فراکسیون امید در اقدامی سخیف و البته مسبوق به سابقه، با استدلال‌های پوچ به دفاع تمام قد از اراذل و اوباش جنایتکار پرداختند.
به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری دانشجو، کیهان نوشت: دوشنبه‌شب عده‌ای از اراذل‌واوباش در پوشش دراویش و به بهانه آزاد کردن فردی که به اتهام سرقت و با شاکی خصوصی دستگیرشده بود، با رفتاری داعش گونه ۵ تن از نیرو‌های انتظامی و بسیجی را به شهادت رسانده و بیش از ۳۰ مأمور پلیس را مجروح کردند.

این اراذل‌واوباش همانند داعش با اتوبوس و خودرو، فرزندان این ملت را به زیر گرفته و با قمه و سنگ و چماق و پاره‌آجر و تفنگ ساچمه‌ای به حافظان امنیت حمله‌ور شده و آنان را مظلومانه به شهادت رساندند. این غائله درنهایت با دستگیری ۳۰۰ تن از اغتشاشگران پایان یافت.
این رفتار وحشیانه و به شهادت رسیدن مظلومانه حافظان امنیت کشور قلب هر انسان آزاده‌ای را به درد آورد. اما برخی از مدعیان اصلاحات و سلبریتی‌ها و نمایندگان فراکسیون امید در اقدامی سخیف و البته مسبوق به سابقه، با استدلال‌های پوچ به این موضوع واکنش نشان دادند.
تناقض آشکار!
صادق زیباکلام که ید طولایی در دفاع از مفسدین اقتصادی، جاسوس‌ها و اغتشاشگران دارد و به تناقض گویی مشهور است، در واکنش به رفتار وحشیانه اراذل و اوباش و به شهادت رسیدن مظلومانه حافظان امنیت کشور در توئیتی نوشت: «مشکل دراویش گنابادی چیست؟ دراویش گنابادی همچون دراویش نعمت اللهی، ذهبییه، پیربسطامی و سایر دراویش نه «تبلیغ علیه نظام» کرده‌اند، نه «تشویش اذهان عمومی» و نه مرتکب «جاسوسی» یا «اقدام علیه امنیت کشور» شده‌اند. جرم واقعی آن‌ها که ازهمه این‌ها بدترمی‌باشد: تمکین نکردن از قرائت حکومتی ازمذهب است».

این اظهارنظر زیباکلام با واکنش منفی فعالان فضای مجازی مواجه شد.
یکی از فعالان فضای مجازی در واکنش به اظهارنظر تأمل برانگیز زیباکلام نوشت: «یک قرائت هم هست که جنایت و ناامنی را مباح می‌داند. دواعش و دراویش و ری‌استارتی‌ها و فتنه‌گران از همین قبیل‌اند. از فساد اقتصادی تا تروریسم، هرجا دفاع از خیانت است، نام زیباکلام می‌درخشد!».

دفاع تمام قد زیباکلام از اراذل و اوباش و این ادعا که جرم دراویش صرفا تمکین نکردن از قرائت حکومتی از مذهب است، در حالی است که وی در سال ۹۰ با حمایت از نظام سرمایه‌داری در آمریکا گفت که معترضان وال‌استریت به خاطر اینکه سدمعبر کرده‌اند باید بازداشت شوند.

زیباکلام در گفتگویی در پاسخ به این سوال که: «شما اعتقاد دارید در آمریکا و غرب به راحتی مردم اجازه اعتراض دارند، اما مشاهده می‌کنیم پلیس و نیرو‌های امنیتی این کشور‌ها برخورد‌های خشونت‌آمیزی با معترضان دارند»، گفت: «اتهامی که به متهمان بازداشت شده]وال استریت وارد است، سدمعبر بوده و واقعاً هم این معترضان سدمعبر کرده بودند و خیابان‌ها و پل‌ها را بسته بودند و این اتهام سدمعبر به معترضان از نظر من وارد است».

سلبریتی بازی با خون!
«حمید فرخ نژاد» از بازیگران سینما و «خودکارشناس پندار در همه امور» در توئیتی تأسف برانگیز نوشت: «متاسفانه دیشب به دلیل اشراف منزلم به گلستان هفتم شاهد درگیری گسترده در این محل بودم، شهادت میدم اگر درایت نیروی انتظامی نبود، ماجراجویی آقایان لباس شخصی و عصبانیت دراویش منجر به فاجعه‌ای با تلفات انسانی بالا می‌شد، تشکر می‌کنم از عملکرد عاقلانه و حرفه‌ای نیروی انتظامی و تسلیت میگم به خانواده نیرو‌های از دست رفته ناجا، کاش عقلای هر دو طرف نقش پررنگ‌تری برای جلوگیری از این دست برخورد‌ها ایفا می‌کردند».

وی در توئیت دیگری هم نوشت: «دیشب از ساعت ۹ شب تا ۵ صبح از نزدیک شاهد اتفاقات ناگواری بودم که واقعا دردناک و غم انگیز بود. حجم دود و آتش و گاز اشک‌آور و فحش و فریاد بسیار زیاد بود و در دو طرف میدانی که شبیه جبهه‌های جنگ بود آدم‌هایی با سلاح‌های سرد و با خشم فراوان فریاد می‌زدند. عده‌ای حیدر حیدر می‌گفتند و عده‌ای علی علی، مطمئنم هرکدام دلایل بسیاری داشتند که خود را به حق بدانند و خون طرف مقابل را مباح. اینکه کدام جبهه بر حق بود و کدامیک ناحق منظور نظر من نیست...»

این سلبریتی هیچ تفاوتی میان اراذل و اوباش قمه‌کش و حافظان امنیت کشور قائل نشده و با طعنه و کنایه، تقلا کرده تا نیرو‌های جان بر کف بسیجی را همسان با اراذل و اوباش داعشی معرفی کند. غافل از اینکه اگر همین نیرو‌های مخلص نبودند، امثال این سلبریتی هیچگاه فرصت نمی‌کرد تا با فراغ بال بر روی کاناپه نشسته و توئیت بازی کند.

وکیل مدافع داعش!
محمدجواد فتحی، عضو فراکسیون امید و نماینده مردم تهران در مجلس نیز با اشاره به انتشار فیلمی از محمد ثلاث، راننده اتوبوسی که در اقدامی وحشیانه و با تقلید از جنایت‌های داعش، از روی فرزندان این ملت رد شد و آنان را به شهادت رساند، گفت: «آن‌چه در فیلم پخش‌شده از درویش گنابادی بر تخت بیمارستان مشاهده می‌شود، حکایت از ضرب و جرح شدید او می‌کند که اگر توسط ضابطین صورت گرفته باشد، دادستان محترم باید نسبت به تعقیب مأمورین متخلف اقدام کند و اگر توسط مردم عصبانی تحقق یافته باشد باید مأمورینی که قدرت ممانعت داشتند و اقدام نکردند مورد بازخواست قرار گیرند. باید بتوان به نیروی انتظامی برای حفظ امنیت متهم اعتماد کرد». این نماینده مجلس بجای آنکه این اقدام جنایتکارانه را محکوم کند، خون به دل خانواده‌های شهدا کرده و به دفاع تمام قد از یک جنایتکار می‌پردازد.

کدام منطق و عقلی می‌پذیرد که وقتی یک جنایتکار با نهایت قساوت، حافظان امنیت و نظم کشورمان را با اتوبوس به زیر می‌گیرد، بجای دفاع از مظلوم، به دفاع تمام قد از جنایتکار داعشی بپردازیم؟!
برای وقتی دیگر
فرقی نمی‌کند که استاد دانشگاه باشی، یا بازیگر یا نماینده مجلس، وقتی توانایی تشخیص بدیهیات را نداری و نمی‌توانی و یا نمی‌خواهی حق را از باطل تشخیص دهی، پس بهتر است زحمت اظهارنظر کردن به خودت ندهی. اکنون ۵ خانواده داغدار است. خون به دل این خانواده‌های عزیز نکنید. سلبریتی بازی و سیاسی کاری را بگذارید برای وقتی دیگر.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۶
وطن فروشی شاخ نداره .این عوضی ها رو باید برد تو لیبی کنار داعشی ها و یا افغانستان مدتی راه ورسم آزادی یادشون داد
3
1
اهورا
۰۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۷
اول شلوارتو بکش بالا بعد راجب آزادی نظر بده...
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۵
اینها یاخود را به نفهمی زده اند یا واقعأ کورند. خداوندا به این به اصطلاح روشنفکران بصیرت عطا فرما تا با چشم دل واقعیت ها را ببینند و اینگونه تحلیل های یا قلب پر مرض نکنند. اگر نتوانند منطقی حرف بزنند خود را حداقل به نفهمی نزنند. اینها با تحلیل های کورکورانه شان آب به آسیاب دشمن می ریزند. خدایا اگر ارشاد ناپذیرند به بزرگی خودت شر آنها را از سر این ملت رفع فرما. انشاالله آمین یا رب العالمین
3
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۰
داعش همانهایی هستند که نقاب بر چهره می زنند و به انواع بهانه ها مکشند دست قطع میکنند جوانان این مملکت را به تابودی کشانده اند و شبها بای مصیبت امامان اشک تمساح می ریزند
0
3
ناشناس
Germany
۰۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۷
دمشون گرم
0
2
ناشناس
United States of America
۰۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۵
راست گفتی حسابهای رییس قوه قضاییه هم که لو داد دفاع از مفسدین بوده؟حقیقت ماجرا چیست؟چرا درویشان توی این همه سال حرفی ازآن ها نبود به یک باره تیتر اول شدند؟کارشان غلط واعمالشان مجرمانه بود ولی چرا دست به این اعمال زدند واصل ماجرا چه بود را برای مردم صادقانه بگویید ونشان دهید.نکند این ها منافق وکوردل ومجاهدین خلق وآمریکایی هستند یا سرویس موساد؟چه انگی می زنند باید ثابت شده برای اذهان عمومی روشن کنید چون پول تمام خسارات ودیات را ازجیب مردم پرداخت می کنید.فقط مراقب دستگیر شدگان اصلی باشید تاخودکشی نکنند.
0
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۵
اینها تاحالا هزینه ندادن که بفهمند عزیز از دست دادن یعنی چه،تخریب اموال یعنی چه ،حقوق مفت میخورند مفت هم هرف میزنن
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۵
بی شعوری و نفهمی تا چه حد؟ یا اینکه در پشت سپر اینکه خود را به بی شعوری نفهمی زده اند به دنبال اهدافی شوم برای لطمه زدن به امنیت این مردم یا کشور هستند،به نظرم باید یه نگاهی به این هم داشته باشیم که آیا این افراد درقالب اسب ترووای نفوذی دشمن آیا دوتابعیتی نیستند؟مخصوصاً اون نماینده بی لیاقت برخاسته از آرای احساسی درست مثل رقص عده ای و قِر دادن جماعت درخیابانهای تهران بعد از فریب برجام و عهدشکنی روباههای چشم آبی غربی و تحویل دادن یک هیچ بزرگ به ملت ایران!کاش در آن شب اعتماد به مکر آمریکایی ها توسط این جماعت، به مناسبت امضاء کلاه گشاد برجام(که البته ظریف و هیئت همراه زحمت خود را کشیدند اما طرف غرب حیله گر و مکّار و عهد شکن بود) فکر و مغزها می چرخید به جای چرخاندن پایین تنه وذوق زدگی،تا با فکر دیدی باز تر و هوشمندانه تر این چنین اشخاصی به عنوان نماینده مجلس انتخاب و این طور اظهارفضل نکند
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۰
حرف راست را بگید کی وکجا گوش می کنند مگر می شود زیر پرچم اسلام ربا خورد وراست هم گفت؟ راستی وصداقت خدا بیامرزدتون حیف که رفتید
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۰:۵۸
دولتی های و نمایندگان مجلس غرب یک چیزشان خوب است و آن اینکه پشت نیروهای امنیتی خودشان هستند و کمتر افرادی در این سطح به نیروهای امنیتی حمله میکنند با اینکه اونها وحشی هستند و اول تیراندازی میکنند بعد اخطار می دهند و اگر کسی را به هر دلیلی کشتند همه حق را به اون امنیتی ها میدهند. چرا نیروی انتظامی ما و بسیج مظلوم ما باید اینگونه مظلومانه مجروح و شهید بشوند، بجای اینکه پشتیبان اینها باشند ، شدند مدافع قاتلینی که امنیت کشور را به هم میزنند. یادتان رفته داعش تا داخل مجلس نفوذ کرد و شما دنبال سوراخ موش میگشتید. همین بسیجیان بودند که این غائله را در همانجا ختم کردند. امنیت کشور سیاسی بازی نیست.
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۳
بالاخره دولتی که به افسردگی سیاسی برسه برا حواس پرت کردن مردم نیاز به این جماعت تاریک فکر هم داره...
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار