آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۹۱۴۷

رستوران و رستوران داری در ایران تبدیل به یک صنعت شده است

صنعت رستوران داری ایران با توجه به فرهنگ غنی ایران درمهمان نوازی، بر خلاف صنایع دیگر که عمری زیادی در برندسازی ندارند، روز به روز گسترش پیدا کرد و نسل به نسل دست به دست شد و با همراهی افراد علاقه‌مند و تحصیل کرده و همچنین پیاده سازی استاندارد‌های بین المللی به یکی از صنایع پر بازده و جذاب تبدیل شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، امینی دبیر اجرایی جشنواره رستوران محبوب گفت: ایرانیان از دیرباز به غذاخوری نه به عنوان صرف غذا و سیر کردن شکم بلکه به عنوان یک گردهمایی نگاه کرده اند و همواره تلاش کرده اند که بهترین رستوران‌ها را برای این منظور انتخاب کنند. به همین منظور استارت جشنواره محبوب در سال ۹۴ زده شد و بعد از گذشت اولین و دومین دوره در مرکز همایش‌های صدا و سیما و برج میلاد، یک مراسم استانی در مازندران داشتیم و امسال نیز سومین دوره را در برج میلاد برگزار کردیم.
وی تصریح کرد: حدود هزار مجموعه رستورانی در این دوره شرکت داشتند و علاوه بر مجموعه‌های رستورانی، شرکت‌های تولید کننده موادغذایی و تجهیزات رستورانی و صنایع وابسته در کنار رستوران ها، فضای نمایشگاهی دارند که بتوانند ارتباط مستقیم بین صنعت و تولید و رستوران‌ها ایجاد شود.

وی عنوان کرد: در سال‌های گذشته افرادی غیر حرفه‌ای و فقط صرف داشتن تمکن مالی به این صنعت وارد شوند، که طبق کارشناسی‌های انجام شده بیش از ۷۰ ٪ آن‌ها معمولا پس از یکی دو سال به علت عدم آشنایی و هزینه‌های زیاد با ضرر‌های هنگفت مجبور به جمع آوری رستوران خود شده اند.
اما در این میان برخی مجموعه‌های قدیمی و جدید که به صورت حرفه‌ای و با خلاقیت فعالیت می‌کنند، توانسته اند خود را به عنوان برند در این صنعت معرفی کنند. این برند سازی سبب اعتماد سازی در میان مردم شده این مجموعه‌های رستورانی چه در ایران، چه در سایر کشور‌ها علاوه بر حفظ برندینگ خود توانسته اند برای خود محبوبیتی درست کنند.
دبیر اجرایی این جشنواره افزود: علاوه بر این موارد بحث رونق گردشگری و افزایش سهم ایران در مهمان نوازی و توریسم در این جشنواره است که بتوانیم دوره‌های بعدی را باشکوه‌تر برگزار کینم.
امینی تاکید کرد: در این همایش و جشنواره هزار مجموعه رستورانی حضور دارند که از ۱۰۰ نفر آن‌ها تجلیل شد و ملاک این تجلیل میزان رضایتمندی و اهمیتی است که برای مشتریان قائل هستند. همچنین امیدواریم که بتوانیم در سال‌های بعدی با گسترش فضای همایش و جشنواره از رستوران‌های برتر بیشتری تقدیر کنیم.
برچسب ها:
رستوران غذا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار