آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۹۳۰۰
واکنش عزت‌الله ضرغامی به جنجال اخیر لیلا حاتمی؛

به لیلا حاتمی خرده نگیرید!

عزت‌الله ضرغامی نوشت: فرق ایشان با خانم لیلا حاتمی این است که سخنان او، برخلاف رئیس‌جمهور، جدی گرفته نمی‌شود و متقابلاً وظیفه اصلی‌اش که بازیگری است را خوب بلد است.

عزت‌الله ضرغامی، رییس اسبق رسانه ملی در واکنش به انتقادات اخیر به سخنان ضدایرانی لیلا حاتمی در جشنواره فیلم برلین در صفحه شخصی خود نوشت:

«وقتی رئیس جمهور محترم در مقابل دیدگان حیرت زده میهمانان خارجی، با تمسخر برخی اندیشمندان اسلامی، آن هم با مثال های سطحی و غیر مرتبط نسبت به یک دیدگاه خاص نظری، استفاده سوء سیاسی می کند، از خانم لیلا حاتمی چه انتظاری هست ؟

دقت کنید:
"نمی توان گفت که فلان خودرو اسلامی است و آن یکی نیست. اینکه یک قرآن در داشبورد خودرو گذاشته شود که خودرو اسلامی نمی شود"!
واقعا کدامیک از اندیشمندان ما چنین نظریه‌ای داده‌اند؟

فرق ایشان با خانم لیلا حاتمی این است که سخنان او، برخلاف رئیس‌جمهور، جدی گرفته نمی شود و متقابلاً وظیفه اصلی اش که بازیگری است را خوب بلد است .
حتی اگر نتواند کلمه protesters را به درستی تلفظ کند!

آیا رئیس جمهور وظیفه اصلی خود که حل مشکلات معیشتی و رفاهی مردم است را به خوبی می شناسد و به آن عمل می کند؟!»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار