کد خبر:۶۶۹۴۴۷

پلمب ۷۵۳ وسیله بازی غیراستاندارد در تهران

مدیرکل استاندارد تهران از انجام سه هزار و ۶۰ مورد بازرسی از تجهیزات بازی ۱۳۶ شهربازی در استان تهران، از ابتدای سال تاکنون خبر داد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مسلم بیات با اشاره بر پلمب ۷۵۳ تجهیزبازی غیراستاندارد، در جریان این بازرسی‌ها، افزود: از ابتدای سال تاکنون، برای هزار و ۶۷۶ تجهیز بازی مجوز صادر شده است.

وی ادامه داد: در جهت نظارت بیشتر بر عملکرد و ایمنی تجهیزات بازی، طرح ویژه بازرسی مستنداتی از کلیه شهربازی‌های استان تهران، در دیماه انجام شد و در نتیجه این طرح، ۴۶۰ تجهیز بازی غیراستاندارد شناسایی و پلمب شد.

مدیرکل استاندارد تهران درخصوص این طرح توضیح داد: این طرح در جهت استاندارد سازی تجهیزات بازی و با همکاری پنج شرکت بازرسی همکار استاندارد و فعال در حوزه بازرسی تجهیزات بازی، انجام شد.

در این اقدام، بازرسان نکات ایمنی، نحوه بهبود روند استانداردسازی تجهیزات بازی، اهمیت حضور ناظران فنی و اپراتور آموزش‌دیده و دارای صلاحیت، ضرورت و الزام انجام بازرسی‌های دوره‌ای سه ماهه ازجانب شرکت بازرسی و بازرسی‌های روزانه- هفتگی- ماهانه ازجانب ناظر فنی شهربازی را به بهره‌برداران متذکر شدند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار