آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۰۷۱۳

ذره بین جدید روی انتصاب بازنشستگان در مسئولیت های ورزشی

طبق نامه جدید یک نهاد مسئول به تعدادی از مسئولان ورزشی، این مسئولان مشمول رعایت احکام قانون ممنوعیت به ‌کارگیری بازنشستگان در انتصاب برخی مسئولان در این مشاغل خواهند بود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، اخبار ویژه روزنامه خراسان به شریح زیر است: 

فوق العاده ویژه مدیریت بحران" هم داریم؟
با توجه به ابهامات و سوالاتی که برخی مدیران دولتی در خصوص نحوه پرداخت "فوق العاده ویژه مدیریت بحران" به زیرمجموعه های خود داشته اند، یک مقام مسئول با ارسال بخشنامه ای به تعدادی از سازمان ها و اداره ها، تاکید کرده است، پرداخت فوق العاده مذکور تنها در واحدهای سازمانی که طبق قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران و در سقف مقرر تشکیل شده اند، مجاز خواهد بود و کارکنان و مدیران آن بخش ها در طول مدت تصدی مسئولیت مرتبط، علاوه بر دیگر فوق العاده های قانونی، از این مبلغ برخوردار می شوند.
 
ذره بین جدید روی انتصاب بازنشستگان در مسئولیت های ورزشی
طبق نامه جدید یک نهاد مسئول به تعدادی از مسئولان ورزشی، به آن ها تذکر داده شده ، با توجه به قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان مصوب ۱۳۹۵، اگرچه فعالیت در برخی مسئولیت های ورزشی، افتخاری است و شغل تلقی نمی شود اما از آن جا که بعضی نهادهای مهم ورزشی کشور از جمله دستگاه های اجرایی موضوع ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری محسوب می شوند، بنابراین مشمول رعایت احکام قانون ممنوعیت به ‌کارگیری بازنشستگان در انتصاب برخی مسئولان در این مشاغل خواهند بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار