انجام بيش از 10 هزار عمل جراحي در سال 88 در بيمارستان خليج فارس
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۰۸۱

انجام بيش از 10 هزار عمل جراحي در سال 88 در بيمارستان خليج فارس

تعداد 9هزار و 828 مورد عمل جراحي در 11 ماهه نخست سال 88 در بيمارستان تأمين اجتماعي خليج‌فارس بندرعباس انجام شد كه با احتساب ماه پاياني اين تعداد به بيش از 10 هزار عمل جراحي خواهد رسيد.

 به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو» به نقل از اداره كل روابط عمومي و امور بين­الملل سازمان تأمين اجتماعي، دكتر محمد توانايي، مدير درمان تأمين اجتماعي استان هرمزگان در تشريح عملكرد بيمارستان خليج فارس بندرعباس در 2سال گذشته، به رشد 12درصدي بستري‌شدگان در بيمارستان و افزايش ضريب اشتغال تخت از 78.35 درصد در سال 87 به 84.65 درصد در سال 88 اشاره كرد و گفت: از فروردين‌ماه تا پايان بهمن‌ماه سال گذشته 9هزار و 828 مورد عمل جراحي در بيمارستان تأمين‌اجتماعي خليج‌فارس انجام شد كه نسبت به سال 87، از رشد 35درصدي برخوردار بوده‌است.

مدير درمان تأمين اجتماعي استان هرمزگان خاطرنشان كرد: تعداد مراجعين به بخش سرپايي مراكز و درمانگاه‌هاي تابعه تأمين‌اجتماعي در سطح اين استان در سال گذشته، يك ميليون و 319هزار و 971مورد بوده ‌است.

بر اساس اين گزارش، در سال 88 بيش از دو ميليون و 400هزار نفر در مراكز درماني تأمين اجتماعي خراسان رضوي  نيز ويزييت شدند

دكتر علي رضازاده مدير درمان تأمين اجتماعي خراسان رضوي با اعلام اين مطلب افزود: در اين مدت بيمارستان تخصصي فارابي مشهد با ويزيت حدود 400هزار نفر بيشترين آمار را بخود اختصاص داده‌است و بيمارستانهاي 17شهريور مشهد و رازي تربت حيدريه به ترتيب با 280هزار و 172هزار نفر در رده‌هاي بعدي قرار دارند.

وي خاطر‌نشان‌كرد: عمليات اجرايي احداث بخش جراحي قلب باز در بيمارستان فارابي مشهد در حال انجام است كه اميدواريم با افتتاح آن خواست بسياري از بيمه‌شدگان استان محقق شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار