آموزش مجازی شیوه برتر یادگیری است/ ۳۲ دانشگاه دولتی آموزش‌های الکترونیکی ارایه می‌دهند
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۰۸۷۹
فاطمی:

آموزش مجازی شیوه برتر یادگیری است/ ۳۲ دانشگاه دولتی آموزش‌های الکترونیکی ارایه می‌دهند

دبیر علمی کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی گفت: ۳۲ دانشگاه دولتی آموزش‌های الکترونیکی ارایه می‌دهند و نشناختن یادگیری به سبک الکترونیک مشکل اصلی آن‌ها است.
آموزش مجازی شیوه برتر یادگیری است/ ۳۲ دانشگاه دولتی آموزش‌های الکترونیکی ارایه می‌دهند
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو امید فاطمی دبیر علمی کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی در دوازدهمین کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی که صبح امروز در دانشکده مدیریت برگزار شد بیان کرد: روش نوین یادگیری سبب تحقق عدالت آموزشی و برطرف کننده بسیاری از مشکلات است، اما متاسفانه به این نوع آموزش نگاه دسته دوم می‌شود چرا که شناختی از این موضوع ندارند.

وی در ادامه گفت: محور‌های این کنفرانس علم و هنر یادگیری، منابع باز آموزشی و کسب و کار در محتوای الکترونیکی، نقش فناوری‌های نوین، در توسعه سامانه‌ها و مدل‌ها در یادگیری فراگیر است که در حوزه‌های نام برده مقاله‌هایی هم ارایه شده است.

وی هم چنین افزود: یادگیری الکترونیکی شیوه برتر یادگیری است و این موضوع دغدغه ما است یادگیری الکترونیکی در کشور ما درجه دو است که در قالب ضبط شده به دانشجویان ارایه می‌شود در صورتی که یادگیری الکترونیکی دانشجو شبکه محور است.

وی در پایان گفت: ۳۲ دانشگاه دولتی ۸ موسسه غیرانتفاعی و غیردولتی آموزش‌های الکترونیکی ارایه می‌دهند و نشناختن یادگیری به سبک الکترونیک مشکل اصلی آن‌ها است.
پربازدیدترین آخرین اخبار