مسئول طرح سفره مهربانی دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: داخل سلف دانشگاه طرحی به نام سفره مهربانی به راه انداختهایم. از آنجا که بیشتر دانشجویان تمام غذایی را که از سلف میگیرند و نمیخورند، تصمیم گرفتیم این غذاها را به افرادی برسانیم که توان خرید غذا ندارند.
شکری مقدم، مسئول طرح سفره مهربانی دانشگاه رازی کرمانشاه در گفتوگو با خبرگزاری دانشجو، گفت: داخل سلف دانشگاه طرحی به نام سفره مهربانی به راه انداخته ایم. از آنجا که بیشتر دانشجویان تمام غذایی را که از سلف میگیرند و نمیخورند، تصمیم گرفتیم این غذاها را به افرادی برسانیم که توان خرید غذا ندارند؛ به همین دلیل با دانشجویان این موضوع را مطرح کردیم و استقبال خوبی نیز از این طرح شد.
وی در ادامه افزود: به همین منظور ظروف یکبار مصرفی در اختیار دانشجویان قرار میگیرد و قبل از آنکه بچهها شروع به خوردن غذا کنند، مقداری از غذای خود را در ظرفهای یکبار مصرف میریزند و به این طریق مقدار زیادی غذا جمع آوری میشود.
شکری مقدم با اشاره به اینکه از قبل مناطقی که افراد کارتن خواب در آنجا میخوابند شناسایی میشود، افزود: بعد از آنکه غذاها جمع شد، این غذاها با کمک خود دانشجویان به این مناطق منتقل و در بین افراد بی بضاعت توزیع میشود.
وی با اشاره به اینکه این طرح دو سال است که در دانشگاه رازی برگزار میشود، افزود: در روز بیش از صد تا ۱۵۰ غذا از غذاهایی که بچهها جمع کرده اند آماده و در بین خانوادههای بی بضاعت توزیع میشود.
این دانشجو ادامه داد: در زمان زلزله کرمانشاه دانشجویان فعال بودند و روزانه بیش از ۷۰۰ تا ۱۵۰۰ غذا از دانشگاه به سمت مناطق زلزله زده فرستاده میشد و دانشجویان یا بیش از ۷۰ درصد غذاهای خود را نمیخوردند و یا اینکه در کنار غذایشان پول تهیه یک غذای دیگر را به دانشگاه پرداخت میکردند تا به دست زلزله زدگان برسد. این برنامه تا وقتی ادامه داشت که اعلام کردند میزان غذاهای ارسالی به کرمانشاه زیاد شده است و دیگر نیازی به غذا نیست.
مسئول سفره مهربانی گفت: در حال حاضر روال سفره مهربانی به مانند سابق برگشته است و دانشجویان میزان غذایشان را جمع و این غذاها در بین افراد بی بضاعت توزیع میشود.