کارشناس دفتر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: ۱۸ استان در قالب ۲۲ تیم در اولین مسابقات مناظره دانشجویی به میزبانی استان هرمزگان شرکت کردند.
جواد محمدزاده وحدتی، کارشناس دفتر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جامع علمی کاربردی در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص اولین مناظره دانشجویان مراکز علکی کاربردی گفت: دانشجویان استقبال خوبی جهت شرکت در این مسابقات از خود نشان دادند.
محمدزاده وحدتی با بیان اینکه حدود ۵ سال است در دانشگاه جامع کرسیهای آزاداندیشی به صورت فعال برگزار میشود، افزود: استقبال دانشجویان و نیازهایی که در موضوع اشتغال و کارآفرینی که رسالت دانشگاههای علمی کاربردی است مارا به این نقطه رساند که مسابقات مناظره دانشجویی را برگزار کنیم.
کارشناس دفتر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه باید کاری کنیم تا دانشجویان با یک انگیزه بیشتر در یک فضای رقابتی با یکدیگر به بحث و گفت و گو بنشینند، اظهار داشت: اهداف زیادی برای برگزاری این مسابقات مطرح است که یکسری اهداف عمومی است و یکسری موضوع خود مناظره است.
وحدتی ادامه داد: از جمله اهداف عمومی مناظرات را میتوان به تضارب آراء، تشویق دانشجویان به تقویت مهارتهای کلامی و ذهنی و غیره میتوان نام برد و به دلیل اینکه دانشگاه جامع یک دانشگاه مهارتی و نسل سوم است و دانشجویان این دانشگاهها بیشتر با بازار کار درگیر هستند لذا موضوع مسابقات اشتغال و کارفرینی انتخاب شد.
وی تصریح کرد: موضوعاتی مانند اشتغال که به صورت تخصصی دانشجویان را درگیر مباحث روز کند در کشور خالی است و معمولا موضوعات مناظراتی که برگزار میشود اجتماعی و سیاسی است و موضوعات تخصصی خیلی کمتر داریم.
کارشناس دفتر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری و تاکیدات ایشان به موضوع اقتصاد مقاومتی، گفت: در بسیاری از مواقع از دید دانشگاهها مغفول مانده و ما فضایی را فراهم کردیم تا دانشجویان مراکز علمی کاربردی بتوانند در خصوص این موضوع به بحث و گفت و گو و چالش بنشینند.
وحدتی ادامه داد: استان هرمزگان به دلیل اینکه در برنامههای کشوری فرصت کمتری داشته تا میزبانی برنامههای دانشجویی داشته باشد و به دلیل قرارگیری زمان این برنامه در اسفندماه و وجود آب و هوای مناسب در این استان لذا تصمیم گرفتیم میزبانی را به استان هرمزگان واگذار کنیم.
وی در پایان گفت: از ۱۸ استان و ۲۲ تیم در اولین مسابقات مناظره دانشجویی شرکت کردند و استانهایی که بیش از ۴ تیم در مرحله استانی داشتند پس از برگزاری مناظره استانی نهایتا دو تیم به مرحله کشوری اعزام شدند و نهایتا ۱۱۰ نفر با مجموع سرپرستان به این مسابقات اعزام شدند.