به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، علیرضا علیزاده، مسئول روابط عمومی شورای صنفی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد در نشست خبری شورای صنفی دانشگاه فردوسی مشهد که در این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: در شورای صنفی دانشجویان سعی بر این است که دانشجوبان نظارت و اداره کننده دانشگاه باشند و درحال تدوین برنامههایی هستیم تا در روزهای خاصی دانشجویان مدیریت دانشگاه را برعهده بگیرند و در قدم اول ناظران دانشجویان را فعال کردیم.
علیزاده افزود: 70 ناظر دانشجویی را در شورای صنفی داریم که در کمیته حمل و نقل 5 ناظر و کمیته تغذیه و بهداشت 15 نفر که کمیته تغذیه وظیفه نظارت بر مسائل تغذیه و بهداشت اماکن دانشگاه را بر عهده دارند و در کمیته تربیت بدنی 5 نفر ناظر وجود دارد که برکلیه اماکن ورزشی نظارت میکنند.
مسئول روابط عمومی شورای صنفی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: 15 نفر ناظر در کمیته اصناف و اسکان فعالیت دارند که بر کلیه فروشگاهها و آفرینشگاههای میوه ورود میکنند و همچنین بازدید از خوابگاههای دانشگاه را نیز دارند همچنین در کمیته بازرسی 30 بازرس با هدف اینکه مسائل رسیده به شورا به درستی منتقل شود حضور و در شورای صنفی دانشگاه 16 شهردار نیز در هر خوابگاه مستقر هستند و اداره امور خوابگاه را بر عهده دارند و با مسئول خوابگاه در ارتباط هستند.
وی بیان کرد: اعضای کل شورای صنفی بدون دبیران دانشکدهها و خوابگاهها 78 نفر و تعداد کل دبیران 13 نفر هستند و تمام ناظران و دبیران و اعضای شورای صنفی و دبیران در اولین همایش توانمندسازی اعضای شورای صنفی که در 20 شهریور ماه برگزار شد شرکت کردند.
علیزاده راه ارتباط دانشجویان با شورای صنفی را از طریق کانال و صفحات مجازی و همچنین برگزاری تریبون آزاد دانست و گفت: علیرغم آمادگی لازم برای برپایی تریبون آزاد با مسائل صنفی و رفاهی دانشجویان متاسفانه از سوی دانشگاه همکاریهای لازم صورت نگرفت و گله ما از بدنه دانشگاه این است که مسائل حاشیهای را وارد دانشگاه میکنند تا دانشجو مسائل صنفی را فراموش کند و همچنین دانشگاه فردوسی مشهد به یک معدن اقتصادی پولساز تبدیل شدهاست که هیچ نفعی برای دانشجو ندارد نمونه آن برگزاری نمایشگاههای مبل است که فضای دانشگاه را تغییر میدهد.
مسئول روابط عمومی شورای صنفی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه مسئولان باید در برخی از مسائل خود را در جایگاه مخاطب قرار دهند، تصریح کرد: بازدیدها باید از خوابگاه و وسائل حملونقل به صورت سر زده باشد تا مشکلات دانشجویان را بهتر متوجه شوند همچنین چرا با وجود اینکه دانشگاه مرکز درمانی مناسب ندارد مهمانسرایی با هزینه 43 میلیارد تومان ساخته میشود؟ و قطعا مرکز درمانی برای خود دانشگاه هم درآمدزا است.