آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۱۶۴۱
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم:

۱۰ هزار انجمن علمی در دانشگاه‌های زیر نظر وزارت علوم فعالیت می‌کنند

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم گفت: نزدیک به ۱۰ هزار انجمن علمی در دانشگاه‌های زیر نظر وزارت علوم فعالیت دارند و می‌دانیم که هرکدام از آن‌ها در سطح خود دستاورد‌های ارزنده‌ای داشته‌اند.
امید ملائی

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، هشتمین جشنواره دانشگاهی «حرکت» در راستای معرفی و تقدیر از انجمن‌های علمی برگزیده دانشگاه فردوسی مشهد، شامگاه گذشته در این دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم از انجمن‌های علمی برگزیده در حوزه‌های ترویجی، آموزشی، مسابقه، نشریه و همچنین بخش حوزه‌های خلاق شامل آزاداندیشی، اقتصاد مقاومتی، مشارکت دانشجویی و مناطق محروم روستایی تجلیل شد.

غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم گفت: نزدیک به ده هزار انجمن علمی در دانشگاه‌های زیر نظر وزارت علوم فعالیت دارند و می‌دانیم که هرکدام از آن‌ها در سطح خود دستاوردهای ارزنده‌ای داشته‌اند.

غفاری با بیان اینکه دانشگاه فردوسی مشهد همواره در ارزیابی دستاوردها خوش درخشیده است افزود: فلسفه تشکیل انجمن‌های علمی تعامل بیشتر و مؤثرتر در دانشگاه‌ها بوده است.

در ادامه این مراسم محمد کافی، رئیس دانشگاه فردوسی نیز اظهار داشت: دانشگاه فردوسی برای خود سندی راهبردی تنظیم کرده که در آن چشم‌اندازی برای رشد و آینده دانشگاه تبیین شده است.

کافی با اشاره 12 هدف کلان تنظیم‌شده در این سند برای رسیدن به قله‌های آرمانی دانشگاه افزود: هر هدفی را که مرور می‌کردم می‌دیدم که انجمن‌های علمی در تحقق این سند و در رسیدن دانشگاه به جایگاه آرمانی خودش می‌تواند بهترین کمک باشد.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه اولین هدف دانشگاه برای افزایش اعتبار جذب دانشجوی نخبه است، خاطرنشان کرد: برای جذب دانشجوی نخبه افزایش شهرت و اعتبار دانشگاه مهم‌ترین مؤلفه است، کاری که انجمن‌های علمی به‌خوبی انجام می‌دهند.

وی حضور دانشجویان در جشنواره‌های مختلف، عرصه اجتماع و همچنین ورودشان به حرفه و صنعت را سبب افزایش اعتبار دانشگاه دانست و گفت: نکته‌ای که این روزها چالش جدی انجمن‌های علمی است، توانمندسازی علمی دانش‌آموختگان است.

کافی با تأکید بر لزوم کسب مهارت توسط دانش‌آموختگان در کنار کسب مدرک، افزود: یکی از مهم‌ترین مهارت‌ها، کار تیمی و گروهی است، حتی ساده‌ترین پروژه‌ها نیز به‌صورت تکی قابل انجام نیست و لازم است گروه‌های مختلف با تخصص‌های گوناگون گرد هم آیند.

رئیس دانشگاه فردوسی ادامه داد: تمرین در انجمن‌های علمی، طرح مسئله و ارائه راه‌حل، تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان و همچنین ایجاد ارتباط با صنعت و کسب‌وکار و همچنین همراه کردن اساتید با خود از جمله اقدامات و موفقیت‌های انجمن‌های علمی در چند سال اخیر است.

وی با اشاره به اختصاص منابع بودجه ملی کشور به دانشگاه‌ها اظهار داشت: مجبور به پرداخت بخشی از بودجه پژوهشی دانشگاه به حساب دانشجویان شدیم، دانشجو در کنار استاد پروژه خواهد گرفت و کار پژوهشی انجام می‌دهد، سازوکارهایی فراهم خواهیم کرد که این اعتبار در این جهت بتواند مطرح شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار