آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۲۴۷۰
با مخالفت مسئولان دانشگاه؛

دانشجویان پیام نور استان گلستان از سفر راهیان نور محروم شدند

دانشجویان مرکز پیام نور استان گلستان که بخش قابل توجهی از دانشجویان را شامل می‌شوند، با مخالفت مسئولان دانشگاه و عمل نکرن آنان به تعهداتشان نمی‌توانند به سرزمین نور اعزام شوند.
دانشجویان پیام نور استان گلستان از سفر راهیان نور محروم شدند
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشجویان مرکز پیام نور استان گلستان که بخش قابل توجهی از دانشجویان را شامل می‌شوند، با مخالفت مسئولین دانشگاه و عمل نکرن آنان به تعهداتشان نمی‌توانند به سرزمین نور اعزام شوند؛ این در حالی است که به گفته مسئولین ناحیه دانشجویی سهمیه‌ای که برای این دانشگاه در نظر گرفته شده بسیار کمتر از ظرفیت مورد انتظار بوده است.
 
 طبق اعلام قرارگاه نور بسیج دانشجویی قرار است امسال نزدیک به ۱۰۰ هزار دانشجو به مناطق عملیاتی راهیان نور اعزام شوند که از این تعدا نزدیک به ۱۴۰۰ نفر سهم بسیج دانشجویی استان گلستان است.
 
بسیج دانشجویی گلستان تاکنون توانست بیش از نیمی از این تعداد دانشجویان را با همکاری دانشگاه‌های استان به مناطق عملیاتی غرب و جنوب اعزام کند.
 
با توجه به اهمیت برگزاری اردوی راهیان که درروز گذشته نیز در سخنان رهبر معظم انقلاب آمده بود ایشان کاروان‌های راهیان نور را یک مبارزه عظیم مردمی برای زنده نگه داشتن آن دوران پرعظمت خواندند و تاکید کردند: همه دستگاه‌ها به این حرکت کمک کنند و ابعاد فرهنگی و اجتماعی راهیان نور هرچه بیشتر تعمیق شود.
 
اردو‌های راهیان نور دانشجویی با ریاست شخص وزیر علوم به عنوان مسئول اصلی ستاد قرارگاه مرکزی راهیان نور دانشگاهیان کار خود را آغاز کرد و در احکام‌های جداگانه‌ای نیز روسای دانشگاه‌های مادر استان‌ها به عنوان مسئول قرارگا‌های دانشجویی راهیان نوراستانی منصوب شده اند.
 
بسیج دانشجویی استان مسئول اعزام کاروان‌های راهیان نور می‌باشد، اما در این مدت به گفته مسئولین بسیج دانشجویی نهضتی کمترین همکاری را با بسیج دانشجویی در انجام این برنامه مهم داشته است.
 
دانشجویان مرکز پیام نور که بخش قابل توجهی از دانشجویان را شامل می‌شوند با مخالفت مسئولین دانشگاه و عمل نکرن آنان به تعهداتشان نمی‌توانند به سرزمین نور اعزام شوند؛ و این در حالی است که به گفته مسئولین ناحیه دانشجویی سهمیه‌ای که برای این دانشگاه در نظر گرفته شده بسیار کمتر از ظرفیت مورد انتظار بوده است.
 
وزیر علوم در نشستی که با اعضای قرارگاه ملی راهیان نور دانشجویی شهید علم الهدی داشته از حمایت جدی از برگزاری اردو‌های راهیان نور خبر داده بود، اما در کمال تعجب دانشجویان بسیجی دانشگاه پیام نور  اعلام کردند که مسئولین دانشگاه پیام نور استان از تبلیغات برای ثبت نام اردو‌های راهیان نور ممانعت کردند و به دانشجویان اعلام کردند حق نصب بنر تبلیغی ثبت نام راهیان نور را در دانشگاه ندارید چرا که قرار نیست امسال دانشجویی از پیام نوربه سفر راهیان اعزام شود.
 
این درحالی است که این دانشجویان گفته اند  نهضتی در برگزاری اردو‌های جهادی و طرح ولایت دانشجویی نیز با بسیج دانشجویی همکاری نداشته در حالی که همکاری با تشکل‌های دانشجویی جزو وظایف معاونت فرهنگی دانشجویی می‌باشد.
 
روند جاری در دانشگاه پیام نور به بهانه نبود اعتبارات برای اعزام دانشجویان به راهیان نور نگران کننده است و می‌طلبد مسئولین مربوطه با دقت و نظارت بیشتری وارد عمل شوند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار