آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۲۷۶۴

زمینه‌های همکاری فرهنگی ایران و اسلواکی بررسی شد

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با سفیر اسلواکی در ایران زمینه‌های همکاری فرهنگی میان دو کشور را بررسی کردند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو ، معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با لوبرمیرگلیان؛ سفیر اسلواکی روز دوشنبه(21 اسفندماه) دیدار کرد و درباره گسترش تعاملات فرهنگی میان دو کشور به گفت‌و‌گو پرداخت.

محسن جوادی در این دیدار با استقبال از گسترش روابط و تعاملات میان دو کشور گفت: گسترش تعاملات و ارتباطات فرهنگی میان دو کشور ایران و اسلواکی رویکرد خوبی است که از سوی کشور اسلواکی اتخاذ شده است. این ارتباطات باید گسترش پیدا کند و ما نیز این موضوع را پیگیری خواهیم کرد.

وی افزود: اسلواکی در اروپا و ایران در خاورمیانه می‌توانند همکاری‌های خود را در زمینه‌های مختلف گسترش دهند؛ حوزه نشر و کتاب، گردشگری، ارتباطات دانشجویی و تبادل دانشجو و استاد می تواند از جمله زمینه‌های همکاری دو کشور باشد. علاوه بر این هنرمندان خوب و جوانی در ایران در حوزه تصویرگری کتاب  فعال هستند که می‌توانند با هنرمدان اسلواکی همکاری و تعامل داشته باشند.

جوادی با تاکید بر گسترش روابط فرهنگی میان دو کشور عنوان کرد: امیدوارم این روابط منجر به رفت و آمد و ارتباط میان فرهیختگان و هنرمندان و خلق آثار مشترک شود. مردم نیز از گسترش ارتباطات فرهنگی استقبال می‌کنند.

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با ارایه توضیحات درباره طرح گرنت و حمایت از ترجمه آثار ایرانی به زبان‌های خارجی گفت: نمایشگاه کتاب تهران فرصتی برای معرفی کشورها به مخاطبان ایرانی است و کشور اسلواکی نیز می‌تواند با حضور در نمایشگاه به معرفی آثار و فرهنگ کشور خود بپردازد.

در ادامه این مراسم، لوبرمیرگلیان؛ سفیر اسلواکی به شرح برنامه‌های کشورش برای گسترش تعاملات فرهنگی با ایران پرداخت و گفت: به دلیل بیست و پنجمین سال ارتباطات فرهنگی با ایران قصد داریم برنامه‌هایی در ایران داشته باشیم.

وی افزود: ایران با توجه به سابقه فرهنگی و تاریخی از جذابیت‌ بالایی برخوردار است و خوشحال خواهیم شد تا این ارتباطات گسترده شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار