کد خبر:۶۷۲۸۲۰
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه:

فاصله گرفتن دولت از سیاست‌های کلان نظام مهم‌ترین دغدغه مردم است

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در اسفراین گفت: فاصله گرفتن دولت از سیاست‌های کلان نظام مهم‌ترین دغدغه ملت ایران است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا ترقی شب گذشته در نشستی با حضور نیروهای انقلابی در محل مسجد جامع شهر اسفراین ضمن قدردانی از زحمات تمامی نیروهای انقلابی در همراهی با ولایت و دفاع از ارزش‌های انقلاب گفت: ملت ایران در راهپیمایی 22 بهمن و برگزاری مراسم سالگرد آغاز چهلمین سال پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی که حماسه‌ای دیگر را در تاریخ انقلاب رقم زدند نشان دادند علی‌رغم کلیه مشکلات و ناکارآمدی‌هایی که در جامعه وجود دارد به آرمان های انقلاب وفادارند و از رهبری تبعیت می‌کنند.

وی گفت: حزب موتلفه اسلامی یکی از احزاب ریشه‌دار در کشورمان محسوب می‌شود که قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی توانسته است در قالب یک تشکل منسجم حزبی در کشورمان فعالیت کند و در راه تحقق آرمانهای انقلاب شهدای زیادی تقدیم انقلاب نموده است.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه کشور مهم‌ترین اهداف این حزب را تشکیل جامعه نمونه اسلامی، استقرار ارزش‌های دینی در جامعه و سپردن مسئولیت نظام به دست نیروهای مؤمن و کارآمد بیان کرد و افزود: این حزب در دوران فعالیتش هیچ‌گاه به دنبال این نبوده که فقط از عناصرش حمایت کند بلکه از کلیه نیروهای که حامی نظام و انقلاب بوده‌اند حمایت کرده است.

ترقی مهم‌ترین نقشه طراحی‌شده دشمن علیه انقلاب اسلامی ایران را حول چندین محور بیان کرد و اظهار داشت: دشمن تلاش می‌کند با نفوذ در ارکان نظام و دولت برای تأثیرگذاری بر تصمیم‌گیری‌ها، فشار بر مردم برای جدا کردن مردم از پشتیبانی نظام از طریق فشارهای اقتصادی و تلاش در جهت استحاله نظام به گونه‌ای که با تأثیرگذاری بر روی افراد آنها را از راه انقلاب و تداوم انقلاب باز بدارد، آنان را از قطار انقلاب آنان پیاده کند که تاکنون در بعضی از موارد موفق بوده است.

این فعال سیاسی گفت: فاصله گرفتن دولت از سیاست‌های کلان نظام مهم‌ترین دغدغه ملت ایران است که عمل نکردن به سیاست‌های ابلاغی مشکلاتی را برای روند انقلاب و کشور ایجاد کرده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار