
کد خبر:۷۴۵۲۱۱
حریرچی: حضور امسال مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن از ضرورت بیشتری برخوردار است
حریرچی گفت: حضور امسال مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن به دلیل حرکتهای اخیر و دشمنیهای آمریکا از ضرورت بیشتری برخوردار است.

ًایرج حریرچی سخنگوی وزارت بهداشت در گفتگو با خبرگزاری دانشجو در خصوص ضرورت حضور مردم در چهلمین جشن پیروزی انقلاب گفت: حضور امسال مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن به دلیل حرکتهای اخیر و دشمنیهای آمریکا از ضرورت بیشتری برخوردار است.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: ضمن اینکه شرایط اقتصادی پیش آمده با حضور پر رنگ مردم نشان دهنده اتحاد مردم و شکست این مرحله از دشمنیها علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: ضمن اینکه شرایط اقتصادی پیش آمده با حضور پر رنگ مردم نشان دهنده اتحاد مردم و شکست این مرحله از دشمنیها علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.