کاهش ۳۰ درصدی مصدومان چهارشنبه‌سوری
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۳۲۰۲

کاهش ۳۰ درصدی مصدومان چهارشنبه‌سوری

سرپرست سازمان اورژانس کشور با اشاره به مصدومیت ۲۰۸۲ نفر در چهارشنبه آخر سال در سراسر کشور، گفت: این آمار نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد کاهش داشته است.

کاهش ۳۰ درصدی مصدومان چهارشنبه‌سوری

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پیرحسین کولیوند سرپرست سازمان اورژانس کشور، در ارتباط با آخرین گزارش آمار مصدومین چهارشنبه آخرسال اظهار داشت: در روز گذشته در کل کشور، ۲۰۸۲ نفر دچار مصدومیت شدند که نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد کاهش یافته که نشان می‌دهد مردم، به توصیه‌ها توجه کرده‌اند.

وی افزود: موارد بستری ناشی از حوادث شب چهارشنبه آخر سال در مقایسه با سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشت که نشان‌دهنده کاهش شدت جراحات است

سرپرست سازمان اورژانس کشور ادامه داد: همچنین روز گذشته در تهران ۵۳۲ نفر مصدوم شدند که نسبت به سال گذشته شاهد کاهش تعداد مصدومیت‌ها در تهران بودیم

کولیوند گفت:‌خوشبختانه با برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای استقرار آمبولانس‌ها در معابر و حضور متخصصان در مراکز درمانی، تعداد مصدومان در بین مراکز درمانی، توزیع شد و کیفیت خدمات افزایش یافت.

وی خاطرنشان کرد: آمار نهایی مصدومان شب چهارشنبه آخر سال تا ظهر امروز اعلام می‌شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار