آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۴۲۲۵
با پیگیری‌های بسیج دانشجویی دانشگاه؛

دادستانی حکم پلمپ دانشگاه صدرا را صادر کرد+ حکم

با پیگیری‌های بسیج دانشجویی دانشگاه صدرا به دلیل انتقال این دانشگاه به ساختمان نیمه کاره در حال ساخت، دادستانی حکم پلمپ را صادر کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،دانشگاه صدرا در سال جاری به ساختمان نیمه کاره به غرب تهران منتقل شد که این ساختمان هنوز در حال ساخت است، و کلاس‌ها در طبقه منفی ششم  برگزار می‌شود که این مسئله  باعث تهدید خطرجانی دانشجویان است اما با وجود اعتراضات دانشجویان مسئولان این دانشگاه به این اعتراضات ترتیب اثر نداده و همچنان کلاسها در این ساختمان برگزار می‌شود.

بر اساس این گزارش، با شکایت های مکرر دانشجویان بسیج دانشجویی دانشگاه پیگیر این شکایت شد که سرانجام دادستانی حکم پلمپ را صادر کرد.

 

دادستانی حکم پلمپ دانشگاه صدرا را صادر کرد+ حکم

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار