آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۵۴۱۴
با ارسال نامه‌ای اتفاق افتاد

تقدیر و تشکر طلاب مدرسه علمیه آیت‌الله بهجت از کارگردان «به وقت شام»

جمعی از طلاب مدرسه علمیه آیت‌الله بهجت در نامه‌ای از ابراهیم حاتمی‌کیا کارگردان اثر فاخر «به وقت شام» تقدیر و تشکر کردند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، متن کامل این نامه به شرح ذیل است:

جناب آقای ابراهیم حاتمی‎کیا
سلام علیکم
شاید در هر برهه‎ای از اعصار مختلف آدمیانی یافت شوند با دغدغه‎ها، کنش‎ها و آرمان‎های مشترکی که آن‎ها را به راهی مشابه می‎کشاند، و اگر در مسیر حقایقی گام بردارند که جز به بهای خون فاش نمی‎شود، ویژگی مشترک دیگری نیز می‎یابند...
گذر زمان، سال‎ها از زندگانی سیدمرتضی آوینی دورمان کرده است. از فکر و اندیشه ای که مردمش آن را نفهمیدند و جهل مرکبّشان آنان را به عناد و ناسزا کشانید. اما هستند اسطوره‎هایی که همچنان به جای تبعیت از گام‎های شیطان و جنودش، ردّ پای الهی او را دنبال می کنند... .
و غفلتی عجیب بر فرزند آدم دامن می‏زند و او را از وظیفه و تعهّدش باز می‎دارد. مگر نه این که ابلیس نتیجه وسوسه‎ها و شک‎های خود را عدم شکرگزاری انسان‎ها و سلب این خصیصه از وجودشان می‎داند؟! گر چه لسان حال و مقال هر دو قاصر است، اما به حکم شریف امام رضا(ع) که فرمودند: " مَنْ لَمْ يَشْكُرِ الْمُنْعِمَ‏ مِنَ‏ الْمَخْلُوقِينَ‏ لَمْ يَشْكُرِ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ. " (کسی که از مخلوقات خدای متعال که به واسطه آن‎ها به نعمات الهی رسد تشکر و قدردانی نکند، در واقع شکر خود خدای متعال را به جا نیاورده است)، فریضه‎ایست بر ما و همه طلایه‎داران این قافله، قدرانی و أدای شکر به محضر جنابعالی که بار دیگر در راه دغدغه‎های اصیل و انقلابی خود أثری را آفریدید که سهم بزرگی در تحقق زیرساخت‎های نرم افزاری تمدن نوین اسلامی را به دوش می‎کشد.

فیلم سینمایی "به وقت شام" -که به خوبی عزت و صلابت و ارزش های ملی را به تصویر می کشد- در سلسله آثار پرمغز و اصیل سابقتان قرار می‎گیرد و قطعه دیگری را از منظومه تفکر اسلام ناب محمّدی(ص) کامل می‎کند. علاوه بر محتوا، قالب هنری و مدرن فیلم نیز بر غنای آن می‎افزاید و آن را به عرصه رقابت با بسیاری از فیلم‎های هالیوودی می‎کشاند.
آری! شما نیز دغدغه‎هایی را به تصویر می‎کشید که سال‎ها قبل سیّد شهیدان اهل قلم آن‎ها را إحیا نمود. دغدغه‎هایی که در مکتب امامِین انقلاب اسلامی آموختید و در راه آرمان‎های والای آن، متحمل عنادها و ناسزاها شده‎اید. ویژگی مشترک در میان سیدمرتضی آوینی و ابراهیم حاتمی‎کیا، فرازمانی بودنشان در میان هم‎کیشان است...
باید بکشد عذاب تنهایی را مردی که ز عصر خود فراتر باشد...
اما فراموش نکنید که بارها قرآن کریم پیروان جبهه حق را به صبر و استقامت فرا می‎خواند و با وعده نصرت الهی آنان را دلگرم می‎نماید و جز این نیست که این تفکر، شما را در تنگنای ظلم و ستم‎هایی قرار می‎دهد که جز با ایمان به وعده نصرت الهی فراخی نمی‎یابد...
و آخر دعوانا أن الحمدلله ربّ العالمین

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار