کد خبر:۶۷۶۱۴۸
با حضور ولایتی؛

مسابقات بین المللی روبوکاپ آزاد ایران افتتاح شد

سیزدهمین دوره مسابقات بین المللی روبوکاپ آزاد ایران صبح امروز با حضور رئییس هیات موسس دانشگاه آزاد و مسوولان این دانشگاه در نمایشگاه بین المللی تهران آغاز شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیزدهمین دوره مسابقات بین‌المللی روبوکاپ آزاد ایران از امروز ۱۶ فروردین‌ماه در ۴ سالن نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار می‌شود و تا ۱۸ فروردین نیز ادامه دارد.

امسال ۷۷۹ تیم پیش‌ثبت‌نام کردند که ۴۷۸ تیم پذیرفته شدند که ۳۸ تیم خارجی است و از تیم‌های کشور‌های ترکیه، آلمان، چین، هند، سنگاپور، پرتقال، آمریکا، فرانسه، انگلیس، هلند و کره جنوبی در این مسابقات شرکت دارند.

این مسابقات در لیگ‌های دانشجویی با رقابت ربات‌های انسان‌نما، ربات‌های فوتبالیست، ربات‌های صنعتی، ربات‌های استاندارد پلتفرم، ربات‌های پرنده، ربات‌های زیردریایی، ربات‌های خانگی، ربات‌های مین‌یاب و امدادگر واقعی برگزار می‌شود.

امسال مسابقات ربات‌های خلاقیت دانش‌آموزی، ربات‌های آتش‌نشان با محوریت پلاسکو و لیگ ربات امداد و نجات با محوریت کشتی سانچی و لیگ ربات‌های جنگجو ماشین‌های هوشمند نیز برگزار می‌شود.

کارگاه دانش‌آموزی برای آموزش دانش‌آموزان نیز در محل نمایشگاه بین‌المللی در روز‌های ۱۶ تا ۱۸ فروردین برپاست.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار