مجمع دانشجویی آرمان دانشگاه شیراز اعضای تیم مذاکره کننده هستهای را به مناظره دعوت کرد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اعضای مجمع دانشجویی آرمان دانشگاه شیراز با صدور نامهای اعضای تیم مذاکره کننده هستهای را به مناظره در این دانشگاه دعوت کرد.
متن این نامه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
[ کافران دوست دارند؛ شما از سلاح خود غافل شوید تا به یکباره بر شما بتازند. ]
«نساء_۱۰۲»
اعضای محترم تیم مذاکره کننده هسته ای؛
سلام علیکم
عنایت به سالروز ملی فناوری هسته ای و گذشت بیش از دو سال و نیم از امضای برجام و آن حمایت های بی چون و چرای حضرات عالی و عدم توجه و سرکوب نکات دلسوزانه و بحق منتقدین در خصوص این توافق، مجمع دانشجویی آرمان دانشگاه شیراز پیرو رسالت خود مبنی بر مطالبهگری از مسئولان، از سرپرست تیم مذاکره کننده هستهای برای ارائه توضیحات و پاسخگویی به افکار عمومی مبنی بر چرایی عدم تحقق وعدههای پوچ و توخالی ماقبل توافق به ملت شریف و نستوه ایران که منجر به تعطیلی صنعت بومی هستهای، بتن ریزی رآکتور اراک و پایمال شدن خون شهدای جوان هستهای در قبال هیچ شده است دعوت به عمل میآورد.
امیدبه اینکه ضمن پاسخگویی به موضوع فوق در فضایی آرام و بدور از حاشیه در جمع دانشجویان فرهیخته کشور به نتایج مشعشع برجام نیز بپردازید که این مسأله خود تجربه ای گرانبها و سرلوحه ای به جهت اقدامات تیم مذاکره فعلی و آینده خواهد بود.
والعاقبة اللمتقین